Love Island för att dumpa kaos som tjej och pojke från alla par som tippas skickas hem

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -villan är inställd på kaos i kommande scener, eftersom en pojke och en tjej ser ut att bli dumpade från ITV2 -dejtingserien.



Det verkar som om det kan vara en kille och tjej från vilket par som helst, eftersom en allmän omröstning kommer att leda till att minst en person går hem.



I tidigare serier av serien har twist sett en tjej och en pojke från olika par skickat packning för gott.



I slutet av måndagens show meddelade programledaren Iain Stirling att rösterna var öppna för allmänheten att välja sin favoritflicka och pojkeöbor att spara.

De med minst röster skulle riskera att bli dumpade, bekräftade stjärnan i klippet.

Love Island 2021 ser ut att släppa en pojke och en tjej från villan den här veckan

Love Island 2021 ser ut att släppa en pojke och en tjej från villan den här veckan (Bild: ITV/REX/Shutterstock)



hur dog hedboken

Med vridningen i tidigare serier har det ändrats när det gäller vem som avgör vem som lämnar.

Ibland har den allmänna omröstningen ensam skickat de två öborna packning, medan andra gånger har de återstående öborna fått välja mellan de lägst röstade tävlande.



Det är ännu inte klart hur vridningen kommer att se ut den här gången, och tittarna måste ställa in imorgon kväll för att se vem som är i fara.

Genom att känna till klipphängarna som den här serien redan har presenterat är vi villiga att satsa på att ön eller öborna faktiskt inte kommer att dumpas förrän på onsdagens show.

Det var trots allt bara på söndagen som Sharon Gaffka startades av showen och ut ur villan för gott i en koppling.

Under tiden tog tittarna till Twitter för att gissa vem som skulle vara nästa att lämna - och hur det skulle avgöras.

Love Island -villan är inställd på kaos i kommande scener, eftersom en pojke och en tjej ser ut att bli dumpade från ITV2 -dejtingserien

Love Island -villan är inställd på kaos i kommande scener, eftersom en pojke och en tjej ser ut att bli dumpade från ITV2 -dejtingserien (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Några ifrågasatte om de högst röstade öborna skulle få makt att släppa en eller två personer, eftersom andra var säkra på att det skulle vara AJ Bunker och Danny Bibby som skulle åka.

Andra var angelägna om att bli av med paret Chloe och Toby, eller till och med Lucinda, medan vissa till och med ifrågasatte om omröstningen var showens chans att bli av med Danny efter reaktioner från tittarna.

En fan twittrade: 'Tänk om de får de två favoritöborna att dumpa folk, looool ger Kaz den kraft jag ber.'

ISawItFirst tillkännager officiellt modepartnerskap med ITVs Love Island

Brad är en av de elva singletoner som har bekräftats för Love Island

ISawItFirst kopplar officiellt ihop med ITVs Love Island som deras nya modepartners för 2021.

ISawItFirst kommer att ge de sexiga singlarna en helt ny sommargarderob och, som alltid, kommer tittarna att kunna shoppa alla Islanders utseende direkt från återförsäljarens webbplats www.isawitfirst.com , eller via Love Island -appen.

Modehandlaren kommer också att vara sponsorer för showen First Look, som ger tittarna smygtoppar från dagens avsnitt och exklusiva bilder inifrån villan.

Är du redo för en lång varm sommar?

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer

En annan sa: 'Kan de bara dumpa AJ och Danny nu finns det inget sätt att överleva denna dumpning.'

En tredje tillade: 'Lucinda och Danny är borta lol bara i hopp om att det inte kommer att bli en av dem där de får öborna att välja mellan dem de vill dumpa. Gör det till en dubbel dumpning ber jag. '

Samtidigt twittrade en fjärde: 'Jag tror att två kommer att dumpas i morgon kväll.'

Love Island sänds varje kväll 21:00 på ITV2 och ITV Hub.

Se Även: