Lisa Snowdon: 'Jag kommer alltid att vara känd för att vara George Clooneys ex ... det kommer att skrivas på min grav'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lisa Snowdon

Hon är en framgångsrik modell, skådespelerska, TV -presentatör, DJ för frukostshow och Strictly Come Dancing -finalist.



Hon är en ambassadör för två välgörenhetsorganisationer som har startat sitt eget smyckesföretag, designat ett sortiment av badkläder och är med i Marks & Spencers annonskampanj.



Nu har Lisa Snowdon förvandlats till en tant av guru-cum-agony i en ny tv-makeover-show med en twist.



Men jordnära Lisa har inga illusioner om hur världen i slutändan kommer att minnas henne. Jag kommer alltid att vara George Clooneys ex, säger hon med en axelryckning och ett litet leende.

Jag tror ibland att det kommer att skrivas på min gravsten - 'George Clooney träffade en gång Lisa Snowdon'.

Jag måste göra något superradikalt för att folk ska glömma det. Herregud vet ... jag är definitivt för gammal för prins Harry!



Lisa hade ett on-off femårigt förhållande med Clooney efter att ha träffat honom på en Martini-annons 2000.

Först var medial uppmärksamhet överväldigande och hon avskydde människor som tyder på att hon dejtade stjärnan för att hjälpa hennes karriär.



Men nu skrattar hon åt det.

arcade fire uk turné 2014
Lisa Snowdon och George Clooney

Lisa med The Clooney (Bild: Getty)

Det stör mig verkligen inte längre, säger hon. Jag är så van vid 'George -grejen' att jag tar det hela med en nypa salt. Självklart förstår jag fascinationen. George är i form, kvinnor älskar honom, men han är fortfarande killar, så folk fascineras av honom.

Folk frågar mig faktiskt hur han var i sängen ... vanligtvis efter att några drinkar har gjort dem modiga.

ufc 243 brittisk tid

De är som 'Allvarligt men hur var det? Hur var han?'

Nu hade jag lovat mig själv att jag inte skulle göra det här men ... Allvarligt då, Lisa, hur var det? Hur var han?

Hennes gröna ögon glittrar och 41-åringen flinar: Jag vet aldrig.

Lisa upptäcktes av en modelleringsscout när hon dansade pole på en rave i London när hon var 19. Hon blev en av Storbritanniens främsta modemodeller, prydde omslag på Vogue och Marie Claire och ledde annonskampanjer för personer som Gucci, Lynx deodorant och Kellogg's Special K.

Lisa var också domare och värd för Storbritanniens Next Top Model och tog 2008 över från Denise Van Outen som Johnny Vaughans medpresentatör i London's Capital radio-frukostprogram. Hon är fortfarande värd för hitshowen med Dave Berry.

När vi träffas är hon avväpnande öppet, varmt och fantastiskt sällskap.

Och två decennier i modebranschen har gett henne ett unikt öga för stil och lärt henne hur kläder både kan avslöja och förändra en kvinnas kroppsbild.

Så hon är det perfekta valet att vara värd för Your Style In His Hands, en makeover -show på den nya underhållningskanalen TLC.

En rad modiga kvinnor som känner sig stumma och glumiga går med på att låta sina män ta ut sina gamla kläder, skor, väskor och accessoarer och köpa dem en helt ny garderob på 5 000 pund för att få tillbaka sin gamla gnista.

Dave Berry och Lisa Snowdon

Med arbetskamraten Dave Berry (Bild: PA)

vad gjorde lamar odom

Är inte allt lite kvinnofientligt, att låta karlar glamra upp partners som har släppt sig? Och går de inte för många korta kjolar och höga klackar?

Det är faktiskt ett mycket smart koncept och går mycket djupare än du tror, ​​förklarar Lisa. Av vilken anledning som helst har dessa kvinnor fastnat i en stilruta. Ja, de kan vara nyblivna mammor eller jobba alla timmar som Gud skickar och de vill bara gå in i sina gamla bekväma kläder - trösttäcket.

Men det flisar fortfarande bort deras självkänsla och pojkvännen och makarna har märkt och tänker ”jag vill att hon ska vara lycklig igen.” De vill bara hitta de kvinnor de blev kär i igen.

Kvinnorna är förståeligt förfärade över utsikterna till vad männen kommer att välja - och de gör faktiskt några hemska misstag.

Någon fick en snittad Rihanna -topp med trasiga heta byxor och någon köpte ett par vita bröllopskor i storlek 8 i satin. Jag frågade ”Är de för när hon skiljer sig från dig och gifter sig med någon annan?” Men jag hjälper dem att lära sig vad som passar deras partner och visa upp deras figurer utan att ta till heta byxor och boobrör.

Efter att ha tittat på showen har jag vunnit.

Lisa Snowdon

Lisa på sin nya show Your Style In His Hands (Bild: DISCOVERY NETWORKS)

Några härliga, äkta par blottar tappert sina frågor och modefaux pas för att hjälpa sina relationer. Och Lisa visar sig vara en perfekt korsning mellan Gok Wan och en vigselrådgivare.

'Missförstå mig inte, säger hon, jag skulle inte klä mig på ett visst sätt bara för att behaga en kille.

Män har försökt berätta hur jag ska klä sig och köpte kläder till mig tidigare. Ibland fick de rätt, ibland fruktansvärt, fruktansvärt fel. De får aldrig underkläder rätt - för smala upptill, och det är alltid rött eller rött och svart ... väldigt uppenbart.

Jag kan inte föreställa mig att underbara George någonsin köpt något tarty - men jag frågar inte.

billigt alternativt boende Storbritannien

Han kommer troligen att ställa in på showen eftersom paret fortfarande är vänner. När hon kom trea i Strictly 2008 ringde han och sa: Du borde ha varit först.

Hon har också sagt i en tidigare intervju att han inte är det gifta slaget.

Och för tillfället är det inte Lisa heller.

Tidigare har hon träffat komikern David Walliams, modellen Paul Sculfor och fotbollsspelaren Jay Bothroyd, men är för närvarande singel och insisterar på att hennes biologiska klocka inte tickar särskilt högt.

Hon säger: När du passerar 40 personer antar du att du måste få panik och bli desperat efter att starta en familj. Men det är jag verkligen inte.

Min syster Joanna har två barn, - hon visar mig bilder på sin telefon - de är de sötaste sakerna i världen och jag älskar att vara en moster.

'Jag får det bästa av två världar. Jag har full tid med dem och när de har slitit mig går jag hejdå !.

Jag har en fantastisk familj, massor av bra vänner och jag tror ärligt talat inte att det saknas något i mitt liv.

'Jag älskar det och jag vill inte ändra någonting. Kanske om 10 år kan jag känna mig annorlunda - men inte nu.

Your Style In His Hands har premiär på nya kanalen TLC nästa torsdag kl 21.00

Se Även: