Lamar Odom säger att det blev hans öde att bli drogmissbrukare när han minns den första skrämmande överdosen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lamar Odom erinrade sig om den första skrämmande gången han fick en överdos av droger eftersom han erkände att han kände sig som missbrukare var hans öde.



Basketspelaren dog ökänt nästan efter att ha överdoserat på en bordell i Nevada medan han var gift med Khloe Kardashian.



juventus bortaträkt 2015 16

Men det var långt ifrån hans första erfarenhet av droger, och var inte ens första gången han överdoserade.



I sin memoarbok Darkness To Light erkände Lamar att hans far var en missbrukare som hade misshandlat sin mamma och sa att han kände att det var hans 'öde' att följa i de fotspåren.

Under höjden av sin basketkarriär var Lamar i hemlighet beroende av droger och erkände att han regelbundet rökte marijuana och tog kokain och till och med fejkade sina drogtestresultat.

Lamar mindes första gången han nästan dog av en överdos av droger (Bild: Getty Images för Fashion Nova)



40-åringen skriver om hur han omgav sig med 'möjliggörare och vanliga användare' så att han kunde mata sitt drogberoende i likasinnade företag.

Men han sa att till vänner som var emot hans vana skulle han ljuga och insistera på att kokainen han bar inte var för eget bruk, det var att ge strippare innan han hade sex med dem.



Han skrev: 'Jag var en drogmissbrukare helt enkelt. Jag hade kommit fram till denna fruktansvärda, oönskade, oundvikliga slutsats nästan på farthållare. Det kändes som ett öde. Jag hade byggt meritförteckningen innan jag någonsin hade rullat min första led. Eller, för att vara tydligare, andra hade skrivit det åt mig.

'Min far misshandlade fysiskt min mamma, min enda skyddskälla, mitt framför mig. Hon skrek och grät och kämpade. Jag var hjälplös och kände mig som en fegis eftersom jag inte kunde göra något åt ​​det. '

Lamar gömde sitt drogproblem under hela sin basketkarriär (Bild: ITV)

Lamar sa att han fråntogs sin makt innan han ens visste vad det innebar, och som vuxen övertygade han sig själv om att allt han gjorde var på grund av ödet.

när är uk svart fredag

Han fortsatte med att beskriva kokain som 'den bästa vän du någonsin har haft' eftersom han 'längtade efter ruset'.

är holly willoughby gravid igen 2014

Men en natt, medan jag jagade det höga, tog det en skrämmande vändning.

Lamar minns att han bjöd in två strippare från klubben att gå hem med honom - 'Alltid två' - när han fick en överdos.

Lamar med ex-frun Khloe Kardashian (Bild: X01882)

Han skrev: 'En konstig känsla började komma över min kropp. Tiden bromsade. Jag kunde inte svälja. Min kropp brann. Jag var kall. Då var jag het. Jag hade det jag trodde var det värsta fallet av illamående någonsin. En våg av ångest som jag aldrig känt i mitt liv träffade mig som en flodvåg. Rädslan förlamade mig.

'Jag försökte stå, men min kropp på 230 kilo kändes som luft. Jag lyfte från marken ... svävande till ingenstans och överallt. Ljuset slocknade och jag kraschade i golvet. Jag kunde inte andas. Mina ögon rullade tillbaka i mitt huvud. Mina lungor stramade åt. Mitt hjärta fladdrade.

Lamar sa att folk rusade in i rummet skrikande, men att han inte kunde höra något.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Någon kastade en handduk över huvudet för att dölja hans identitet och förde honom till University of Miami Hospital.

Hans överdosering av läkemedel täcktes, med den officiella linjen för pressen att han led av uttorkning och behövde IV och vätskor.

'Men jag visste sanningen', skrev Lamar.

'Det var första gången jag överdoserade. Jag kom inom några minuter efter att jag dog. Jag dödade nästan mig själv som jagade så högt.

världens största kyckling

Se Även: