KSI:s långa gnäll till Jake Paul i sin helhet när YouTuber avvisar kamp med rival

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

KSI tog till sociala medier för att urholka rivalen Jake Paul när han avvisade ett slagsmål med sin med YouTuber.



Paul hade tagit till Twitter tidigare för att kräva ett slagsmål med KSI efter att hans rivals motståndare Alex Wassabi tvingades bort från deras möte den 27 augusti med hjärnskakning. Men KSI, som länge har krävt en uppgörelse med den yngre Paul-brodern, tackade nej till erbjudandet och hävdade att han redan har en ersättningsmotståndare.



ser siffran 44

Som svar på Pauls erbjudande att resa till London för slagsmålet senare denna månad, sa KSI: 'Så då kunde du ha kämpat Tommy Fury i England på mitt undercard? Eller är det så att du inte ville slåss mot en boxare? Så du erkänner att du faktiskt bara är full av skit hela tiden?



 KSI avvisade Jake Paul's offer
KSI avvisade Jake Pauls erbjudande

'Du och MVP (Most Valuable Promotions) är så opålitliga. Först Tommy, [Hasim] Rahman [Jr[ och nu Wassabi. Även när du arrangerar evenemang är allt du gör att ljuga för dina fans och blåsa upp dina siffror med ungefär 50 gånger. Vi vet hur du hanterar varje kampanj och vad du faktiskt gör. Det är ett skämt.

'Branschen vet nu att du inte är den dragning du har framställt att vara. Din aktie är nere och du får inte diktera s*** till mig kompis. Du tror att du är smart men vi förväntade oss att du skulle dra något sånt här.

'Dessutom kommer du antagligen att försöka göra lite skit som får vårt evenemang att ställas in, precis som ditt floppevenemang gjorde. Du försökte dränera Rahman, så att det inte skulle finnas något liv kvar i honom när han slogs mot dig med rehydreringsklausulen. Du slogs mot en man som är nybliven från höftoperation [Ben Askren].



'Du slogs och slog en förbi hans prime [Tyron] Woodley med tre veckors varsel. Du fick AnEsonGib att slåss med en vikt som du visste att han skulle kämpa för att nå med så kort varsel. Listan fortsätter. Allt detta är inte ska jobba med mig fam.

Londons nyårsparad 2017

Borde KSI ha accepterat Jake Pauls erbjudande? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan



'Vi kommer att kämpa på mina villkor och när vi gör det kommer det att göras på den största scenen. Jag pratar om Wembley Stadium fam. Med ett helt läger skräddarsytt bara för dig och jag, så att det inte finns några ursäkter när vi slåss . Inget av dessa korta varsel s***

'Vad du inte visste är att vi faktiskt kontrakterade en annan fighter i fall ni skulle göra något sånt här. Jag kommer att hedra mitt ord till mina fans och min motståndare eftersom mitt ord betyder något som inte liknar ditt. Showen kommer att fortsätta i augusti 27 och du eller MVP kommer inte ha någonting att göra med det. Njut av din utekväll kompis.'

danielle lloyd pringle foto

Paul letar själv efter en ny motståndare efter att ha avbrutit sin kamp med Rahman Jr som hade ägt rum ikväll. Han kommer att återvända i oktober, men det är osannolikt att han kommer att ge varken Rahman eller Fury ett nytt skott.

Se Även: