Danielle Lloyd nakenfoto hacka - stjärna ondskefullt trollade över 'Pringles bild'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Trassiga Danielle Lloyd har sprängt elaka troll efter att ha blivit utsatt för ett nakenfotohack för andra gången.



Smaskiga mamma Danielle slängde ut på Twitter efter att elaka troll började rikta henne över olika snaps- översvämmade hennes tidslinje med Pringles-logotyper.



Men den modiga fyrabarnsmamman vägrade att låta hacket få ner henne och tog till Twitter för att skicka trollen ett fiestemeddelande som säger att hon vägrar vara generad av snapsna.



Hon skrev: 'Ja, mitt I -moln har igen hackats av någon avskräpväska, nu är det i mina advokaters händer igen! Jag får inte känna mig generad men tacksam att webbplatsen redan har tagits bort.

Danielle med fästmannen Michael O & apos; Neill (Bild: Splash News)

Danielle Lloyd skryter med sin otroliga bikinikropp på Instagram (Bild: missdlloyd/Instagram)



'Någon som tycker att det här roliga skäms över dig! dina personliga saker ska vara säkra. '

Det är andra gången nyblivna mamma Danielle har drabbats av ett hack - förra året började intim cirkulation online när hon var gravid med yngste sonen Ronnie.



Trotsamma Danielle säger att hon vägrar skämmas (Bild: MissDlloyd/Twitter)

Det lyckliga paret tillbaka i mars (Bild: Getty Images Europe)

Den 34-åriga mamman på fyra upptäcktes med det som ser ut som en liten bump när hon busade runt i havet på semester med Michael, som såg helt slagen ut när han kysste och omfamnade sin snart blivande fru.

I en ganska röd virkad bikini med turkosa detaljer hade Danielle mage en berättande kurva när hon och Michael smuckade i de grunda vattnen i Miami Beach i Florida.

Elektriker Michael kunde ses fräckt ta tag i Daniels bikiniklädda rumpa när de satte på sig en passionerad handdator på dagsljus.

Danielle har inte gjort någon hemlighet av det faktum att hon vill utöka sitt barn, som hon avslöjade i januari i år att hennes pojkar var desperata efter en lillasyster.

Danielle Lloyd trivs hemma med sina barn

Danielle tillbringar kvalitetstid med sin familj (Bild: Instagram @missdlloyd)

'De säger hela tiden till mig & apos; Mamma, är vår lilla lillasyster där inne ännu & apos; och jag tycker inte om att det bara är min mat, skojade hon till panelen Lösa kvinnor.

Som svar på de människor som kritiserade henne för att hon ville ha medicinsk intervention för att ha en tjej, sa Danielle: 'Det är tillgängligt så varför skulle inte människor göra det, om det är vad de vill?

'Det är inte så att jag gör det på mitt första barn och jag säger & jag vill bara ha en tjej! & Apos; Jag har fyra pojkar, så varför skulle någon skämma bort mig om jag har en tjej? & Apos;

Se Även: