KSI ger Jake Paul ett nytt erbjudande om att vinna-tar-allt för boxningskampen på Wembley

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

KSI har erbjudit Jake Paul chansen att lösa sin rivalitet i en vinnare-tar-allt-match på Wembley nästa år.



YouTube-stjärnan – det riktiga namnet JJ Olatunji – har varit rivaler med Paul i flera år och slogs mot sin bror Logan två gånger och vann deras revansch med delat domslut 2019. KSI har alltid ropat efter ett slagsmål med sin tidigare rivals syskon, men tog en paus från sporten till att fokusera på hans musik- och innehållsskapande karriärer.



bilder på charlie charlie

De senaste veckorna har dock Paul och KSI förnyat sitt ordkrig som till stor del har berott på den senares planerade ringretur mot Alex Wassabi , som nu har avbrutits med rapparen Swarmz som kliver in som en sen ersättare den 27 augusti på Londons O2 arena. Paul erbjöd sig nyligen att kliva in med kort varsel och slåss mot KSI gratis, men det Brittisk stjärna avvisade erbjudandet.



Men han har nu lagt ett moterbjudande på sociala medier och twittrar: 'Jag kommer att skicka ett kontrakt till dig. Vi slåss nästa år. Wembley Stadium. Vinnaren av kampen tar allt. 100 procent av plånboken kommer att vara på linjen. Lägg dina pengar där din mun är och låt oss äntligen avsluta detta. Kommer du att acceptera Jake Paul ?'

billie faiers bröllopsklänning

Paul har oändligt slagit ut mot sin rival i ett korståg på sociala medier den här veckan, efter att KSI valde att ersätta Pauls klient Wassabi med musikern Swarmz - riktiga namnet Brendan Scott - som han släppte en framgångsrik hitsingel Houdini med redan 2020. YouTube stjärnan trodde att han kunde dra nytta av avbokningen, efter att nyligen ha förlorat sin egen planerade kamp med Hasim Rahman Jr den 6 augusti förra helgen.

KSI har ställts inför granskning från fansen efter att ha valt Scott som hans ersättningsmotståndare över alla 'fria' sammandrabbningar mot Paul. Men han har sedan dess svarat på kritiken och twittrar: 'Vill bara säga att i slutet av dagen var ett av huvudmålen med denna första kamp att bli av med ringrost.



Vem vinner om paret slåss - KSI eller Jake Paul? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

biljetter till cheltenham races 2018

'Jag ville bevisa för mig själv att jag är en bättre boxare än jag har porträtterat tidigare. Om du vill se, bra. Om inte, bra. Jag gör det ändå. Det finns fortfarande många bra fighter på det här kortet som jag är glad över att se. Vi är det enda YouTube-boxningsevenemanget som äger rum i sommar. Vi har haft många saker som försöker störa det här evenemanget, men vi står fortfarande kvar. Det här är ett långsiktigt spel, och jag tar med glädje ett litet L nu för ett stort V senare.'



En kamp mellan Paul och KSI skulle sannolikt generera miljoner, och paret hade redan stått öga mot öga när Paul besegrade AnEson Gib redan 2020. Det är underförstått att Paul från början planerade att delta i KSI:s utflykt senare denna månad, men det är nu oklart om han kommer att flyga till Storbritannien.

Se Även: