KFC säljer nu en julbord med festliga pommes frites och fyllningsburgare

Kfc

Ditt Horoskop För Imorgon

Även pommes frites har haft en festlig makeover



vilken tid är carl froch-kampen

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om några av dina favoritmåltider inkluderar stekta middagar och stekt kyckling ... kommer din måndag att bli väldigt spännande.



Som KFC just har meddelat lanseringen av deras nya festliga meny, som kommer på restauranger idag (18 november).

Det finns tre nya säsongsartiklar att ta tag i - KFC Festive Burger, Festive Fries och en ny Mint Choc Krushem Soft Serve - som kombinerar varumärkets kärlek till Original Recept stekt kyckling med traditionella julingredienser.

Först upp, KFC Festive Burger, som kombinerar en klassisk originalreceptfilé med en krispig hashbrun, salvia och lökfylld majonnäs, syrlig tranbärsdressing och naturligtvis ett lager ost.



KFC säger till Turkiet att bli fylld med sin stekt kyckling julspecial

Kostar £ 4,59/€ 6 i sig, du kan också få det som en måltid för £ 5,59/€ 8, eller gå hela svinen med en Festive Burger Box Meal för £ 6,89/€ 9,60. Om du väljer det senare kommer din burgare, dryck och pommes frites också med de super juliga sidorna som är bönor och en kycklingstång, för hela drömmarnas julmiddag i KFC-stil.



Trots att du ändrade receptet tidigare i år, om du fortfarande inte är ett fan av KFC -pommes frites, finns det nu en ny smak i stan, med KFC's Festive Fries beströdda med en rökig krydda av peppar, rostad lök, vitlök och örter .

kfc julburgare

Få det på egen hand eller som en del av en stor KFC festlig fest

För att tvätta det där nere är också den nya Mint Choc Krushem Soft Serve (£ 2,79/€ 3,50), hög med mjuk vaniljglass, drizzled med choklad och myntasås, strö över Cookie Crunch och avslutad med en glittrande chokladbåge slips.

Mint choc Krushems finns också här under en begränsad tid

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Allt kommer att vara tillgängligt från och med nu till den 1 januari, och du kan också beställa det på Deliveroo.

Jo Tivers, Top Festive Elf på KFC UK & Ireland, kommenterade den nya menyn och sa: En omgång jultomte för denna episka festliga fest tack. Vi låter Turkiet få sitt ögonblick den 25: e, men tills dess har vi din rygg. '.

Se Även: