Katie Price insisterar på att nya toyboyen Carl Woods är 'perfekt man' och inte är berömd

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price har äntligen avslöjat var hon träffade sin nya pojkvän och tidigare Love Island -stjärna, Carl Woods.



Den tidigare glamourmodellen har åter funnit romantik efter hennes giftiga uppbrott med före detta sambon Kris Boyson.



Nu, sju månader senare, har Katie blivit officiell med sin nya pojkvän, 32, som beskriver sig själv som en & apos; Channing Tatum lookalike & apos ;.



Efter att ha tagit sig till Instagram förra helgen bedövade reality-tv-sensationen fansen när hon lade upp en älskad bild av sig själv och hennes nya man smög ihop i hennes soffa.

Katie såg till att hålla hennes förhållande under omslag under de senaste månaderna, vilket innebar att både fans och anhängare blev helt upprörda av att hon är inblandad i en ny man.

Katie Price har äntligen avslöjat var hon träffade sin nya pojkvän och tidigare Love Island -stjärna, Carl Woods (Bild: katieprice/Instagram)



Katie har tidigare insisterat på att hon inte skulle börja dejta igen förrän hon var säker på att hon hittade Mr Right, men hon ska ha träffats av den tidigare Love Island -stjärnan Carl.

som skrev svalor och amazon

Efter mycket spekulationer om hur de först lade ögonen på varandra har Katie äntligen avslöjat vad den snygga hunken betyder för henne.



Talar till nytt! Tidningen, hon beskrev Carl som den & perfekta mannen & apos ;.

Även om den tidigare ön är i allmänhetens ögon, insisterade Katie på att Carl är en professionell och inte en & apos; wannabe & apos ;.

Paret har gjort sitt förhållande officiellt (Bild: sheeshchigwell/Instagram)

'Han är inte känd, men han är mogen, har sitt eget företag och sina egna pengar. Han är en professionell, inte en wannabe. Han är perfekt - han står på egen hand och har en ryggrad, sa hon.

Även om Katie är den lyckligaste hon varit på länge, har stjärnan avslöjat att hon tycker att det är lite för tidigt att märka sig själv som 'kär'.

'Jag känner mig väldigt, väldigt glad. Men det är lite tidigt för & apos; L & apos; ord. Jag vet vad folk kommer att tycka. De kommer att säga att det är för tidigt men jag befinner mig i ett helt annat utrymme. Jag är så glad, och jag är lite besviken, tillade hon.

rhys jones bror owen

Den före detta Celebrity SAS Who Dares Win -stjärnan känns som om hon slår & apos; med Carl, som hon träffade genom gemensamma vänner.

jason från storebror

32-åringen dök upp på Love Island redan 2016 (Bild: carljwoods/Instagram)

Enligt Katie hade hennes nya låga ett öga på henne ett tag innan hon gjorde ett drag.

Hon avslöjade: 'Jag känner ärligt talat att jag slår med honom. Han får mig att känna mig levande, trygg och glad. Han har varit en beundrare av mig ett tag på avstånd, jag visste bara aldrig.

Även om Katie har insisterat på att hon är lyckligare än någonsin, har fansen samlats runt henne och många är oroliga för att hon kommer att lämnas hjärtekrossad igen bara månader efter hennes avsked från fästmannen Kris Boyson.

Vissa har till och med märkt Carl som en 'a ** ehole' på sociala medier när de uttryckte sin rädsla för Katie.

Katie har insisterat på att hon är lyckligare än någonsin med Carl (Bild: Katie Price/Instagram)

En twittrade: 'Jag måste inte följa Katie -priset på Instagram på grund av att hennes pojkvän är ärligt talat den största ** jag någonsin har känt och jag orkar inte se hans ansikte.'

The Sun Online tidigare rapporterat att Carl har berättat för Katie att han inte är intresserad av berömmelse och bara vill vara med henne.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

En källa sa: 'Katie letade inte efter kärlek eller ett seriöst förhållande, men bara några veckor efter att ha träffat Carl föll hon pladask för honom.

Hon är förvånad över hur snabbt de klickade. Han är verkligen hennes idealiska man; han har ett jobb och sina egna pengar, han är vältränad, de skrattar - och hon tycker verkligen om honom.

lista över barnmördare

'Han sa till henne att han inte är intresserad av att vara känd eller någon annan' Mr Pricey & apos; - han vill bara vara med henne.

Carl dök upp i Love Island 2016, men varade inte länge och dumpades från villan utan partner.

Se Även: