Jesy Nelsons mamma önskar att X Factor aldrig hände när hon 'förlorade sin dotter'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jesy Nelsons mamma önskar att hennes dotter inte hade haft X Factors framgångar eftersom det har förstört hennes förtroende.



Janice White medger att hon känner att hon har 'tappat Jesy i sociala medier' när hon öppnar för den nya BBC Three -dokumentären Jesy Nelson: Odd One Out.



Medan Jesy erkänner att hon tycker om att använda smink, insisterar hennes mamma på att hon bär för mycket och vill se hennes naturliga skönhet.



Paret tittar igenom bedårande familjebilder av Jesy som bebis och växer upp - och sångerskan säger att hennes mamma skulle vilja att hon skulle gå tillbaka till hur hon såg ut på den tiden om hon kunde.

Jan säger: 'Ibland vill jag berätta för din egen skull att din back -up ser för mycket ut. Som att dina ögonfransar är för långa. Du behöver inte göra det. Naturligt är det bästa. '

Jesys mamma säger att hon önskar att X Factor inte hade hänt (Bild: Getty Images)



Jesy talar uppriktigt om att bli mobbad av elaka onlinetroll över sitt utseende (Bild: BBC/October Films)

Hon tillägger: '' Jag önskar att du kunde se hur jag ser dig utan smink eftersom jag tycker att du ser vacker ut. '



Hennes mamma öppnar också upp varför hon egentligen önskar att Jesy kunde gå tillbaka till det liv hon hade innan hennes X Factor -seger.

conor mcgregor viktminskning

Jan säger: ”Jag säger alltid att jag önskar att det var som vanligt igen. Jag önskar att jag kunde ha livet som det var och ha tillbaka min roliga lilla Jes.

'Jag är så stolt och när jag ser henne på scenen blir jag upphetsad. Jag är den högsta jublaren i mängden.

'Men så mycket som jag älskar allt det, och folk måste tänka hur kan du säga det, om jag kunde få min Jes tillbaka som hon var innan jag skulle ändra det så. Har inte X Factor eller något av det. För jag saknar henne.

'Jag känner bara att jag har tappat Jess i sociala medier. Beroende på vad folk säger.

Jan medger att hon föredrar att se sin dotter utan smink (Bild: Ken McKay / Rex -funktioner)

Jesy försöker slåss mot sina demoner (Bild: BBC/October Films)

Jan beskriver också hennes förödade reaktion när hon upptäckte att hennes dotter hade försökt ta sitt liv tillbaka i november 2016.

Sångerskan var på gränsen till självmord efter att ha fått fruktansvärda övergrepp från onlinetroll, inklusive Katie Hopkins, efter en föreställning på X Factor.

Efter att ha ätit middag på en restaurang med sin mamma gick Jesy hem och tog tabletter innan hon gick i sängen och fick veta att hon hade tur att överleva.

kan bostadsbidrag kolla mitt bankkonto

Jesy öppnar upp för sin kamp med elaka onlinetroll (Bild: BBC/October Films)

Jesy kämpade med att se tillbaka på gamla snaps efter X Factor -vinsten (Bild: UK Press via Getty Images)

Heartbroken Jan säger: ”Det var bara hemskt att veta att ditt barn har gjort det. Det värsta var att hon bodde tre minuters promenad från mig. Jag låg nog i sängen och det hade hon gjort för sig själv.

'Det är hemskt. Och att veta ... kan vi bara stanna där, gråter Jan medan hon bryter ner i tårar.

Hon tillägger: ”Du ligger bara och sover och ett av dina barn kommer att döda sig själv. Jag kände mig verkligen som en dålig mamma.

*Jesy Nelson: Odd One Out är tillgänglig på BBC Three på iPlayer från klockan 10 på 12 och på BBC One samma kväll klockan 21.00.

Se Även: