Conor McGregor tar upp 'svår' viktminskning inför Dustin Poirier -matchen

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor tvivlar inte på att han kommer att göra lättviktsgränsen för hans omkamp med Dustin Poirier.



Irländaren har inte kämpat på 155 kg sedan han kvävdes av Khabib Nurmagomedov i den fjärde omgången av deras kamp 2018.



Den före detta tvåviktsmästaren undvek en hård viktminskning mot Donald Cerrone förra året eftersom kampen hölls vid weltervikt.



Men han är säker på att han inte kommer att ha några problem när han kliver på vågen nästa fredag.

'Jag är hackad och jag är strimlad. Jag är på en fantastisk plats, jag har lagt ner arbetet, tyngd är svårt men svåra saker är inte så svåra när du förpliktar dig fullt ut, McGregor berättade för The MacLife .

(Bild: @thenotoriousmma/Instagram)



'I själva verket blir de enkla och det är där jag är, jag har gjort det felfritt tillsammans med mitt lag.

'Allt arbete har beräknats, jag har fått in min kropp i en lätt ram igen.



'Jag är full av energi och mina dubbla träningspass har upphört, nu är det bara enstaka pass. Vikten är på punkt och jag är väldigt upphetsad att komma in där och visa upp mig på 155lb.

McGregor har kämpat bara två gånger som lättviktare i UFC - slog Eddie Alvarez för att vinna titeln 2016 innan han förlorade mot Nurmagomedov två år senare.

Men innan han återvänder till UFC 257 planerar Dubliner att stanna kvar i kampanjens tuffaste division.

Jag skulle vilja lägga in en vikt på 155lb, tillade han. Jag kom in i UFC som en fjädervikt och jag gick igenom divisionen.

'Jag gav allt i den divisionen och jag slet igenom den som en motorsåg genom smör. Sedan gick jag upp och nådde större höjder, gick till lättviktsdivisionen, blev lättviktsmästare och blev den första duellviktsmästaren i företagets historia.

'Jag fick aldrig en bra stint på 155lb, en rad i följd som jag har gjort i fjäderviktsdivisionen. Jag skulle vilja göra detsamma här i lättviktsdivisionen som jag har gjort i fjäderviktsdivisionen - ge det ett bra lopp och riva igenom divisionen.

”Det finns många bra konkurrenter, bra kämpar där inne, och jag känner nivåer över dem alla. Så jag skulle vilja lägga den stinten i. '

Se Även: