Jeremy Kyle och Vicky Burtons kärlekshistoria - från barnflicka till hans barn till att föda sitt barn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: )



Jeremy Kyle och Vicky Burton förlovade sig 2018 bara ett par år efter hans skilsmässa, och nu väntar de sitt första barn tillsammans.



Jeremy Kyle Show -programledaren, som redan har haft två misslyckade äktenskap under sitt bälte, meddelade upphetsat nyheten att han skulle bli pappa för femte gången.



Han har redan döttrarna Harriet, 29, Alice, 15, Ava, 13 och sonen Henry, 10, från sina tidigare äktenskap med Kirsty Rowley och Carla Germaine.

Jeremy och hans barnbarn-vände fästmö Vicky, som vid 38 är 16 år yngre än honom, kommer att bli föräldrar i början av nästa år.

Jeremy och Vicky väntar sitt första barn tillsammans (Bild: Mark Large/ANL/REX/Shutterstock)



Vicky brukade vara Jeremys barnskötare och tog hand om sina tre yngsta barn innan hon slutade i april 2016 (Bild: Queensofthenorth/MEGA)

Den 54-årige farfar höjde ögonbrynen när han föreslog sina barn & apos; barnflicka i februari 2018 efter ett års dejting, men de hade redan känt varandra i ett decennium.



Vicky var ansvarig för att ta hand om sina tre yngsta barn, men det trodde att paret inte träffades förrän hon hade slutat arbeta för familjen i april 2016.

Jeremy gick skilda vägar från ex-frun Carla efter 13 års äktenskap, i september 2015, och skilde sig officiellt fem månader senare.

Paret började dejta lite mer än ett år efter att han beviljades en skilsmässa från sin andra fru Carla Germaine (Bild: REX/Shutterstock)

chris evans billie piper

Carla, som träffade Jeremy medan han var radio -DJ, citerade sin mans orimliga beteende i deras snabba skilsmässa 2016.

Källor säger att Carla - som enligt uppgift lurat Jeremy med polospelaren James Carr - var svettig när hon hörde om förlovningen.

När nyheten om Jeremy och Vickys förhållande först kom, sa Carla: Jag är i chock. Hon var min barnflicka i nio år. Hon såg efter mina bebisar. Vi var bästa vänner. Men jag har inte hört något från henne.

Jeremys första äktenskap med Kirsty Rowley slutade 1990 - ett år efter att deras dotter Harriet, nu 29, föddes.

Jeremy och Carla avbröt 2015 efter 13 års äktenskap (Bild: PA)

TV -programledaren hade ännu ett misslyckat äktenskap med Kirsty Rowley (Bild: Sunday NEWSAM)

Jeremy och Vicky tros planera sina bröllop för sommaren 2020 i Karibien där de semestrade tillsammans med sina barn och Carla.

Chattprogrammets värd avslöjade att hans förslag inte gick så bra som han hade hoppats eftersom det var så katastrofalt att det lämnade Vicky att tigga honom att sluta.

'Det var på vår semester i Karibien och jag hade burit runt ringen i en torrpåse i flera dagar', sade Jez och avslöjade att han hade hoppats på rätt ögonblick att slå.

'Vi hade åkt på en båttur till den här ön och jag tänkte,' Det här kommer att bli perfekt ', men sedan började det regna,' sa han.

Jeremy föreslog Vicky medan han var i Barbados - samma plats som han brukade semestra med sina barn och ex -fru (Bild: MEGA)

Jeremy och Vicky lämnade söka skydd mot stormen i en övergiven hytt men det romantiska ögonblicket gick snabbt från dåligt till värre.

'Jag gick ner på ett knä men det var glas på golvet', sa Jeremy. 'Sedan öppnade jag lådan och ringen var upp och ner.'

'[Vicky] sa, & apos; Skulle du bara gå upp?! & Apos; Jag försökte vara romantisk och misslyckades sorgligt, erkände han under ett framträdande på Loose Women förra året.

Jeremy och Vicky planerar att gifta sig nästa år, även om det kan väntas nu ska de välkomna en nyfödd (Bild: Roland Leon )

Det ser dock ut som att deras bröllop kan vänta när de förbereder sig för att välkomna en nyfödd.

Berättade Jezza Solen : 'Vick och jag kunde inte vara lyckligare att säga att vi väntar vårt första barn tillsammans.

'Vi har berättat för våra familjer och alla är glada.'

TV -stjärnan fick diagnosen testikelcancer 2012 och fick ta bort en av hans testiklar.

små festivaler i Storbritannien 2019

Det är välbehövliga glada nyheter för Jeremy, vars show blev avsatt från ITV tidigare i år efter det tragiska självmordet av gästen Steve Dymond.

De goda nyheterna kommer efter ett svårt år för Jeremy (Bild: ITV)

Hans föreställning stängdes av efter självmordet hos en showgäst (Bild: ITV)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Steve tog sitt liv bara dagar efter att ha dykt upp i serien och misslyckats med ett ljuddetektorstest medan han försökte bevisa för sin fästmö att han inte hade lurat henne.

Showen drogs omedelbart ur luften och avbröts därefter av chefer.

En regeringsundersökning hölls om det, men Jeremy vägrade att dyka upp och vittna.

Det rapporterades nyligen att Jeremy kommer att återvända till tv i bästa sändningstid.

Se Även: