Jeremy Beadle, stjärnan i You've Been Framed, dör efter strid med lunginflammation

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Jeremy med sin familj (Bild: PA)

Jeremy med sin familj (Bild: PA)



TV -stjärnan Jeremy Beadle dog i går 59 år efter att ha förlorat sin kamp med lunginflammation.



Presentatorn You & apos; ve Been Framed gled iväg på ett sjukhus i London med sin fru Sue och fyra barn vid hans sida. Han hade bekämpat leukemi sedan 2005.



Under 80- och 90 -talets storhetstid kom 15 miljoner människor in på hitserierna Beadle's About och Game For A Laugh.

Showbiz -kollegor hyllade i går kväll nationens favoritprankare. Noel Edmonds sa: 'Jag är chockad. Vi har tappat en riktig brittisk karaktär.

Game For A Laugh-värd Henry Kelly sa: 'Jag kommer att sakna honom. Han var en underbar vän. '



MANNEN VI ÄLSKADE ATT HATA

Hans TV -upptåg fick oss att svänga i våra soffor ... men miljontals stämde in varje vecka för att se Jeremy Beadle skapa fler intet ont anande offer.



Som värd för uppriktig kamerashow Beadle's About och ett roligt videoklipp träffade You & apos; ve Been Framed, var presentatören älskad lika mycket som han avskyddes för sina praktiska skämt.

chantelle houghton viktminskning

Han röstades en gång till och med som mest ogillade kändis på tv.

Men hans ITV -program var en så framgångsrik flykt, med 15 miljoner tittar regelbundet, att människor som befann sig i pinsamma situationer skämtsamt skulle se sig om efter Beadle på gatan.

Tidigare kollegor och showbiz -namn hyllade i går kväll det upptågssnill som dog efter att ha förlorat sin kamp med lunginflammation.

Game for a Laugh-medstjärnan Henry Kelly sa: 'Jag gick för att försöka se gamla Beadle idag, han gled iväg.

'Beadle hade ett sådant geni. Han var så uppfinningsrik, så rolig och ibland en sån jävla olägenhet att han drev dig dement.

siffran 55 betyder

'Han kommer att vara där uppe nu och tjata med dem och ställa frågor till St Peter. Jeremy och jag var fasta vänner i nästan 30 år. Jag älskade och beundrade honom och jag kommer att sakna honom desperat.

Medspel för ett skratt -presentatören Sarah Kennedy sa att medan Beadle kommer att komma ihåg för sina praktiska skämt, i verkligheten var han en omtänksam, känslig person.

Hon tillade: ”Han var förmodligen inte mannen som allmänheten kände. Uppenbarligen var jokern i Jeremy där, han älskade att visa upp sidan, men han var en så smart, smart pojke.

'Jag är väldigt, väldigt ledsen för honom och hans familj att veta att han är borta.'

Bbc -rivalen Noel Edmonds på lördagskvällen sa: 'Att säga att jag är chockad och ledsen över hans död skulle vara en underdrift.

'Jag har alltid älskat Jeremy och vi har förlorat en riktig brittisk karaktär som fortfarande hade mycket att bidra med.'

Beadle arbetade en gång på Countdown med Carol Vorderman.

Hon sa: 'Det är mycket tråkiga nyheter. Han gjorde mycket arbete, mycket förberedelser inför showen. Han ansträngde sig mycket. '

Beadle dog på London Clinic vid 18.25 -tiden. Hustrun Sue, 60, och döttrarna Cassie, 21, och Bonnie, 19, var vid hans sida tillsammans med hans två styvbarn Leo och Claire.

Hans immunförsvar hade försvagats av leukemi som han drabbades av 2005.

Agent Nick Canham sa: ”Det var en mycket allvarlig kamp av lunginflammation och det visade sig vara för mycket för Jeremys immunsystem.

'Hans familj var med honom när han dog och är alla förkrossade.'

En familjevän tillade: 'Jeremy hade varit i ett kritiskt tillstånd i flera dagar, prognosen såg inte bra ut.

har du någonsin känt så här

'Alla hoppades och bad att han skulle samlas men tyvärr var det inte så.'

Beadle föddes i Hackney, East London, i april 1948 och gick i skolan i Orpington, Kent. Han reste jorden runt innan han återvände och arbetade som taxichaufför, reseledare och musikfestivalpromotor.

Beadle blev programledare på BBC Radio 3 och Radio 4. Han fick jobb som ordförande för Animal, Vegetable, Mineral? och sen kväll Radio 2 -show, Nightline.

Han arbetade också för LBC London under 70 -talet och Capital Radio.

Hans TV -genombrott kom med Game For A Laugh 1981 med Kelly, Kennedy och Matthew Kelly. Showen pågick till 1985.

Beadle & apos; s About följde från 1987 till 1996. Och You & apos; ve Been Framed sprang från 1990 till 1997.

Men han drabbades av ohälsa de senaste åren. Han fick en njurtumör borttagen bara 10 månader innan han fick diagnosen kronisk lymfatisk leukemi.

Då sa han om villkoret: 'Det är som vanligt. Det finns ingen störning i mitt liv, och det kommer det heller inte att bli. Det ändrar ingenting på hur jag lever. '

Beadle hade också Polens syndrom, en sällsynt genetisk störning som hämmade tillväxten av hans högra hand.

Stjärnan var en stor anhängare av barn med leukemi och samlade in mer än 100 miljoner pund till välgörenhet och tjänade en MBE 2001

Ordförande Eddie O & apos; Gorman sa: ”Vi är förkrossade. Jeremy var en av våra mest hängivna supportrar.

prins Harry håravfall

'Barn med leukemi skulle inte vara den välgörenhet det är idag utan Jeremy Beadle. Han kommer att saknas mycket. '

Klicka här för Noel Edmonds & apos; hyllning

Se Även: