Jennifer Love Hewitt är gravid! Star väntar sitt andra barn med sin man

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jennifer Love Hewitt och Brian Hallisay(Bild: Flynet)



Skådespelerskan Jennifer Love Hewitt är gravid med sitt andra barn!



Den 35-åriga stjärnan, som har 13 månader gamla dotter Autumn James med maken Brian Hallisay, väntar sitt andra barn senare i år, enligt tidningen People.



Jen och hennes tidigare The Client List-medstjärnan Brian gifte sig i hemlighet fem dagar innan skådespelerskan födde sitt första barn för drygt ett år sedan den 26 november 2013.

'Jennifer och Brian är glada över att vänta sitt andra barn senare i år', bekräftade hennes representant.

Jennifer och Brian gifte sig i hemlighet 2013 (Bild: Flynet)



Skådespelerskan erkände tidigare att hon först tyckte att föräldraskapet var 'skrämmande' och krediterade Brian, 36, för att ha hjälpt henne att komma igenom förlossningen i förlossningsrummet.

I ett nyligen framträdande på Jimmy Kimmel Live sa: 'Han borde vara en manlig doula. Jag var verkligen orolig för att jag skulle få det ansiktet, & apos; Mmm, vad händer här? & Apos; - och jag är inte bra på ansikten så jag skulle ha varit som, & vad betyder det? Vad betyder det! & Apos; '



'Men han var precis som, & apos; Det här är fantastiskt. Jag är så stolt över dig just nu. Det här är fantastiskt, du ser vacker ut. & Apos; Jag var verkligen stolt över honom.

Paret väntar ännu en bebis! (Bild: IF)

Stjärnan diskuterade också hur mycket hon älskar att vara mamma.

'Det är riktigt bra', sa hon. 'Hon ler, hon går, hon vaddar som en liten pingvin, hon är en överpresterare precis som jag. Det är skrämmande. Det finns portar överallt som jag snubblar över. '

Jen och Brian spelade tidigare tillsammans i Love Bites och skådespelerskan blev berömd som tonåring på Disney Channel och filmer som I Know What You Did Last Summer.

Grattis till dem båda med de spännande bebisnyheterna!

Se Även: