ISIS avslöjar 6 anledningar till varför de föraktar västerlänningar eftersom terroristens syster hävdar att han ville hämnas för amerikanska luftangrepp i Syrien

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En ISIS -propaganda -trasa avslöjade de sex främsta anledningarna till att gruppen föraktar västerlänningar bara några månader före terrorattentatet i Manchester Arena.



Artikeln, med titeln & apos; Varför vi hatar dig och vill bekämpa dig & apos; framkom i somras, mindre än ett år innan Salman Abedi sprängde sig själv på arenan.



Abedis syster, Jomana, har hävdat att hennes bror utförde attacken mot Ariana Grande -fans på måndagskvällen i hämnd för amerikanska luftangrepp i Syrien.



18 -åringen väckte upprördhet efter att ha berättat för Wall Street Journal: Jag tror att han såg barn - muslimska barn - dö överallt och ville hämnas.

postkontor stänger

Han såg sprängämnena Amerika tappa på barn i Syrien, och han ville hämnas. Om han fick det är mellan honom och Gud.

Rulla ner av de sex anledningarna



Manchester bombplan Salman Abedi hade

Manchester -bombplanen Salman Abedi hade 'bevisade' kopplingar till ISIS



Abedi sprängde sig själv på Manchester Arena på måndagskvällen och dödade 22 personer inklusive barn

Abedi sprängde sig själv på Manchester Arena på måndagskvällen och dödade 22 personer inklusive barn

ISIS har ett antal klagomål med väst, som de delade med läsarna förra året

ISIS har ett antal klagomål mot väst, som de delade med läsarna förra året (filbild) (Bild: Getty)

Tjugotvå människor, inklusive barn så unga som åtta, dödades och 119 andra skadades när Abedi detonerade en IED på arenan.

vart har susanna reid tagit vägen

Polisen har sedan dess gjort 10 gripanden i samband med attacken.

ISIS -artikeln, som publicerades i 15: e upplagan av terroristerna & apos; periodiska Dabiq, stavar ut varför jihaderna är helvetet inställda på att förstöra väst.

Den giftiga & apos; listicle-style & apos; funktionen öppnas genom att förhärliga Omar Mateens mordiska sken på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, i juni förra året.

ISIS -artikeln publicerades i 15: e upplagan av terroristerna & apos; periodiska Dabiq

ISIS -artikeln publicerades i 15: e upplagan av terroristerna & apos; periodiska Dabiq (Bild: Dabiq)

Abedis syster, Jomana, har hävdat att hennes bror sannolikt utförde sin attack som hämnd för amerikanska luftangrepp i Syrien

Abedis syster, Jomana, har hävdat att hennes bror sannolikt utförde sin attack som hämnd för amerikanska luftangrepp i Syrien (Bild: Reuters)

Det börjar: 'Kort efter den välsignade attacken mot en sodomit, korsfararklubb av mujahid Omar Mateen, var amerikanska politiker snabba med att hoppa i rampljuset och fördöma skottlossningen, förklara att det är ett hatbrott, ett terrordåd och en handling av meningslöst våld.

'Ett hatbrott? Ja. Muslimer hatar utan tvekan liberalistiska sodomiter, liksom alla andra med en bit av sin fitrah (medfödda mänskliga natur) fortfarande är intakta.

'Ett terrordåd? Absolut. Muslimer har beordrats att terrorisera Allahs misstroende fiender. '

Författaren fortsätter sedan med att lista de sex bästa anledningarna till att mördarna vill förstöra västvärlden - även om det verkar vara två punkter som gjorts flera gånger.

Abedi fågs ha fångats på övervakningskamera i Manchester i Arndale shoppingcenter och köpte en ryggsäck inför bombningen

Abedi fågs ha fångats på övervakningskamera i Manchester i Arndale shoppingcenter och köpte en ryggsäck inför bombningen (Bild: SKY)

Fans flög från arenan i skräck när IED gick av i slutet av en Ariana Grande -konsert

Fans flög från arenan i skräck när IED gick av i slutet av en Ariana Grande -konsert (Bild: Daily Post Wales)

1. För att du är misstroende

'Vi hatar dig först och främst för att du är icke -troende; du förkastar Allahs enhet - oavsett om du inser det eller inte - genom att göra partner för honom i tillbedjan, hånar du mot honom, hävdar att han har en son, du tillverkar lögner mot hans profeter och budbärare, och du njuter av alla slags djävulska metoder. '

2. För att du är liberal

'Vi hatar dig för att dina sekulära, liberala samhällen tillåter just det som Allah har förbjudit samtidigt som han förbjuder många av de saker han har tillåtit, en fråga som inte berör dig eftersom du kristna misstro och hedendom 32 skiljer mellan religion och stat, och därigenom bevilja högsta auktoritet till dina infall och önskningar via de lagstiftare du röstar till makten. '

ISIS & apos; listicle-style & apos; funktionen öppnas genom att förhärliga Omar Mateens mordiska rasande på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, i juni förra året

ISIS & apos; listicle-style & apos; funktionen öppnas genom att förhärliga Omar Mateens mordiska rasande på Pulse gay nattklubb i Orlando, Florida, i juni förra året (Bild: Getty Images)

3. För att några av er är ateister

'När det gäller den ateistiska utkanten hatar vi dig och kämpar mot dig för att du inte tror på din Herres och Skapares existens.'

4. För dina brott mot islam

'Vi hatar dig för dina brott mot islam och för krig mot dig för att straffa dig för dina överträdelser mot vår religion.'

Läs mer

Manchester bombning
Senaste nytt efter Arena -attack Manchester Arena attackoffer Manchester bombplan Salman Abedi & apos; Kritisk & apos; terrorhotsnivå

5. För dina brott mot muslimer

'Vi hatar dig för dina brott mot muslimerna; dina drönare och stridsflygplan bombar, dödar och lemlästar vårt folk runt om i världen och dina marionetter i muslimernas tillträdda länder förtrycker, torterar och utkrigar alla som kallar till sanningen. '

6. För att invadera våra marker

Läser Koranen

Jihadierna har utvecklat en vriden tolkning av den islamiska heliga boken (Bild: Birmingham Mail)

kendra wilkinson sexband

'Vi hatar dig för att du invaderade våra länder och bekämpar dig för att avvisa dig och driva dig ut. Så länge det finns en tum av territorium kvar för oss att återta, kommer jihad att fortsätta vara en personlig skyldighet för varje muslim. '

Artikeln drar slutsatsen att även om utrikespolitik är en fråga, är den främsta anledningen till att de är helvetet inställda på förstörelse eftersom de inte gillar västvärlden särskilt mycket.

Det lyder: 'Vad som är viktigt att förstå här är att även om vissa kan hävda att din utrikespolitik är omfattningen av det som driver vårt hat, är just denna anledning till att hata dig sekundär, därav anledningen till att vi tog upp det i slutet av listan ovan .

Två kvinnor är avbildade på St Ann's Square, Manchester, före en minuts tystnad igår

Två kvinnor är avbildade på St Ann's Square, Manchester, före en minuts tystnad igår (Bild: PA)

'Faktum är att även om du skulle sluta bomba oss, fängsla oss, tortera oss, förfölja oss och utnyttja våra länder, skulle vi fortsätta hata dig eftersom vår främsta anledning till att hata dig inte kommer att upphöra att existera förrän du anammar islam . '

ISIS har tagit ansvar för bombningen i Manchester för fyra dagar sedan.

jag har vunnit på lotteriet

Terrorgruppen sade i ett uttalande: Med Allahs nåd och stöd lyckades en soldat från Khilafah [kalifatet] placera spränganordningar mitt i korsfararnas sammankomster i den brittiska staden Manchester.

Tystnaden hölls för att minnas offren för terrorattacken

Tystnaden hölls för att minnas offren för terrorattacken (Bild: PA)

Tjänstemän som undersöker händelsen tror att Abedi var en del av ett större terrornätverk, med potentiella band till Syrien, Libyen eller någon annanstans.

Det hävdas att han hade kopplingar till en cell från Islamiska staten som opererade i Manchester, med rädsla för att detta kan ha radikaliserat och inspirerat honom.

Tidigare i veckan sa den franska inrikesministern Gerard Collomb att Abedi hade 'bevisat' kopplingar till terrororganisationen.

Han berättade också för fransk tv att både brittiska och franska underrättelsetjänster hade information om att bombplanen hade varit i Syrien.

Andra grymheter som utförts av ISIS -terrorister inkluderar attacker i bland annat Nice, Normandie, Ansbach och Wurzburg.

Se Även: