Är dina pengar säkra hos en bank du aldrig hört talas om? Vi tar en titt på de mindre kända bankerna som fördubblar räntan på sparande

Besparingar

Ditt Horoskop För Imorgon

Många av de bästa besparingarna kommer från okända banknamn



OakNorth Bank har inrättats för att ge finansiering till entreprenörer och tillväxtföretag. Och hur det finansierar dessa lån är genom att erbjuda några iögonfallande sparräntor till mig och dig, med bästa erbjudanden för närvarande på ett- och tvååriga obligationer.

Det är medlem i FSCS, så de första £ 75 000 du sparar med OakNorth Bank är helt skyddade.

Låt dig inte skrämmas av ett okänt namn!

Det faktum att du inte är lika bekant med en Ikano eller en Fidor betyder inte att dina pengar är mindre säkra än om du håller dig till Halifax.

Kevin Mountford, bankexpert på MoneySuperMarket, sa: Besparingsräntorna ligger för närvarande i botten, därför är det extra viktigt att se till att du får bästa möjliga affär. Du bör inte avskräcka från mindre kända märken, eftersom de fortfarande är säkra och pålitliga, särskilt eftersom det verkar som om de traditionella bankerna inte är intresserade av att ge sparare bättre räntor för tillfället.

Läs mer

vila i frid. miley cyrus
Allt du behöver veta om kreditupplysningar
Hur du höjer ditt kreditbetyg Kontrollera din kreditupplysning gratis 5 myter om kreditupplysningar Vad banker ser när du ansöker om lån