Inuti Tom Cruise och Nicole Kidmans dotters lugna liv i Croydon

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Croydon är inte dit du normalt skulle gå för att hitta kända kändisers avkomma, vilket förmodligen är anledningen till att Isabella Kidman Cruise valde att bosätta sig där.



Den 26-åriga adopterade dottern till A-Listers Tom Cruise och Nicole Kidman bosatte sig med sin brittiska make Max Parker i förorten i södra London redan 2017.



Hon lever ett lugnt liv i ett parhus på 535 000 pund tillsammans med en husdjurreptil och hennes man enligt sina grannar, som hävdar att hon är mycket mystisk & apos; och deltar inte i de vanliga samhällsgrillarna.



Bellas liv kom fram efter att hon uttalade sig till stöd för Scientology, som hennes berömda pappa är en anhängare av, vilket avslöjade att den religiösa tron ​​har haft en enorm betydelse för hennes liv.

Isabella Cruise med nya maken Max Parker i december 2015 (Bild: XPOSUREPHOTOS.COM)

Kändisens avkomma lever ett lugnt liv i Croydon (Bild: Getty Images Europe)



katie grov styvsyster

Bella, som adopterades av det då gifta paret 1992, flyttade till Croydon efter hennes äktenskap med Max, en IT -konsult, som har bott där i mer än 20 år.

Deras bröllop, som hölls hos privata medlemmar & apos; club Shoreditch House 2015, deltog inte av någon av hennes berömda föräldrar eller Max & s föräldrar.



Och paret har levt ett relativt blygsamt liv sedan dess, med Bella som fokuserar på sina Scientolody -studier samt lanserar en klädlinje i februari 2018 kallad BKC (Bella Kidman Cruise).

En granne gav en inblick i parets hemliv och delade med solen att de inte skulle känna igen Hollywoodkunglans dotter även om 'hon skulle komma upp och slå mig i ansiktet'.

'De har en reptil av något slag - vi kan se tankens röda ljus. Det är allt som någon verkar veta, tillade de.

Nicole och Tom med sina barn Connor och Isabella i januari 1996 (Bild: NPX)

'Hon är väldigt mystisk. Jag vet inte varför hon har valt Croydon, stackars barn!

Det har rapporterats att Bella har vägrat ekonomiskt stöd från sina berömda föräldrar - som antas vara värda $ 600 miljoner tillsammans - i stället för att leva sitt eget separata liv.

Som barn sprang Bella och hennes bror Connor, 24, mellan sina hem i Sydney och Los Angeles, tillbringade tid i Hertfordshire medan Tom och Nicole filmade Eyes Wide Shut och även semestrade i Lake District.

Efter att deras föräldrar splittrades 2001 stannade Bella, då åtta, och hennes bror Connor, som ska gifta sig med sin Scientolog -fästman i år, hos sin pappa som behöll full vårdnad.

När Nicole och Tom splittrades bodde Bella och Connor hos sin berömda pappa (Bild: WireImage)

Isabella Cruise

Bella har lanserat en egen t-shirtlinje (Bild: REX)

Tom, 56, som är en hängiven anhängare av Scientology och också har dottern Suri, 12, med Katie Holmes, skulle ta med sina barn till kyrkans sommarläger och skolades i religionen som talar om att uppnå andlig frihet.

Nyligen berömde Bella Scientology kyrkan för att & rädda henne & apos ;.

I ett brev som delades med församlingsmedlemmar sa 26-åringen att hon utbildar sig till revisor och kommer att hjälpa till att sprida ordet om Scientology, som hennes far tog fram i allmänhet.

Hollywoodstjärnan Cruise är fortfarande en högt rankad scientolog och det ser ut som om Bella vill fortsätta i sin pappas fotspår.

Connor och Isabella Cruise

Connor gifter sig i år (Bild: Splash)

Hon avslöjade att hennes utbildning var 'precis vad jag behövde' och Scientology var 'det jag letat efter'.

kalorier i kinesisk takeaway

'Plötsligt började allt vara meningsfullt,' sa hon.

När hon väl kvalificerat sig som revisor kan Isabella hjälpa andra i kyrkan genom & intensiva självundersökningar & apos ;.

Hon har uppmanat andra att omfamna Scientology eftersom 'det är värt allt'.

Hon talade om behovet av religionen och sa: ”Det är mycket ansträngning.

'Det är några nedbrytningar och springer till badrummet för att ha ett miniavsnitt, men det är värt allt eftersom du kommer att klara det.'

Nicole Kidman och Tom Cruise

Det har ryktats om ett brott med Nicole och hennes adoptivbarn

Isabella krediterade sin far för att hon introducerade henne för kyrkan och tackade dess grundare L. Ron Hubbard.

Hon hävdade att hon skulle ha 'drunknat' i sina egna problem utan att religionen släpptes tillsammans med hjälp av Toms syster Cass Mapother.

Isabella tillade: 'Det tog en hel familj och org att få mig hit.'

Det är sällsynt att Tom och Nicoles barn uttalar sig offentligt, och Tom sa tidigare att alla barn har 'rätt till sin egen historia'.

x-faktor skandal

Nicole, som inte har setts med Bella och Connor i år bland rykten om en spricka, öppnade upp om sina två adoptivbarn efter att det visade sig att hon snubbade paret under ett prisutdelningstal på Emmys 2017.

Nicole gifte om sig och har två döttrar med maken Keith Urban (Bild: THE GROSBY GROUP / BACKGRID)

Bella tackade sin far för att hon introducerade henne för Scientology (Bild: PA)

Hon tillägnade sin vinst för enastående skådespelerska till endast sina två unga barn med maken Keith Urban.

Men talar till Australien Who Magazine i november sa stjärnan att hon alltid kommer att älska paret och Bella har också sagt att & naturligtvis & apos; hon talar till båda sina föräldrar.

'De är vuxna. De kan fatta sina egna beslut. '

Nicole fortsatte: ”De har gjort val att vara scientologer och som mamma är det mitt jobb att älska dem. Och jag är ett exempel på den toleransen och det är vad jag tror - att oavsett vad ditt barn gör, har barnet kärlek och barnet måste veta att det finns tillgänglig kärlek och jag har öppet här.

Skådespelerskan sa att hon är 'väldigt privat' om sina relationer med sina två äldsta barn.

'Jag måste skydda alla dessa relationer', förklarade Nicole. 'Jag vet 150 procent att jag skulle ge upp mitt liv för mina barn eftersom det är vad mitt syfte är.'

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: