Inuti prinsessan Andres episka boho -trädgårdsfest - teepee, ballonger, blomsterdisplayer

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peter Andres äldsta dotter blir ytterligare ett år äldre och sångaren valde att dra ut alla stopp för att se till att hon njöt av en episk födelsedag.



Den 48-åriga pappan till fyra är den stolta pappan till dottern prinsessan Tiaamii Crystal Esther Andre, som han delar med den 43-åriga exhustrun, Katie Price.



Peter såg till att Princess hade en spektakulär helg med vänner - bara dagar innan hon fyllde 14 år på tisdag.



Peter förvandlade sin trädgård till en bohemisk chic camping i festivalstil med massor av lyxiga funktioner när prinsessan och en grupp vänner firade hennes stora dag under helgen.

Peter Andre

Peter Andre bjöd på dottern Princess på ett lyxigt födelsedagsfirande under helgen (Bild: INSTAGRAM)

På sociala medier på söndagen delade Peter bilder av de extravaganta firandet - och invecklade dekorationer.



kaiser chiefs ricky wilson flickvän

Ett stort tipptält hade rests i hans trädgård med ett massivt torn av ballonger som var uppblåsta på vardera sidan av tältets ingång.

Krukväxter och en enorm ljuslykta placerades bredvid tältet, medan bekväma sittplatser och sängkläder kunde ses inuti.



Peter Andre

Peter slog upp ett stort tält i sin trädgård för prinsessan att fira sin födelsedag (Bild: INSTAGRAM)

En matplats utomhus visade kristallglas, bestick i metall, ljus och blomsterarrangemang i position för en sittande måltid.

Medan massor av stora kuddar också placerades runt festlivet - placerade under sittplatser och runt middagsbordet.

barbara windsor kray tvillingar

Peter förklarade helgfestligheterna online och skrev: Min dotters 14 -årsdag (det är inte förrän på tisdag) var på gång med hennes vänner. Hon är så glad.

Peter Andre

Baloonskärmar, gigantiska ljuslyktor och massor av kuddar spreds runt i trädgården (Bild: INSTAGRAM)

Pete antydde att ytterligare högtider skulle inträffa i sinom tid och tillade: Mer kommer ... se det här utrymmet. @officialprincess_andre.

På tisdagen själv hyllade Peter sin dotter genom att dela en samling fotografier av henne via sin huvudsakliga Instagram -sida.

jamie foxx och katie holmes

Han skrev bredvid samlingen av snaps - som inkluderade ett antal foton av Princess från åren: Ärligt talat, du växer upp alldeles för snabbt för min smak.

Peter Andre

På födelsedagsbordet fanns blommor och ljus (Bild: INSTAGRAM)

MEN, du är bäst. Du är verkligen. Får mig alltid att skratta och ett hjärta av guld. Älskar dig så mycket. Grattis på 14 -årsdagen fina.

Prinsessan själv reagerade på inlägget: Love you along a red heart emoji in the comments section.

Samtidigt markerade mamma Katie - som just nu är på en resa bort med sin fästman, Carl Woods - datumet med en egen Instagram -hyllning.

Katie delade ett montage med foton av prinsessan från över åren och skrev: Grattis på födelsedagen till min mini me @officialprincess_andre som sedan född har varit min absoluta prinsessa.

Vi gör allt tillsammans och delar allt.

Min bästa vän och absolut vacker inifrån och ut är en drömdotter. Jag älskar dig prinsessa, älskar mamma.

romantiska storstadsresor Storbritannien

Berörd av hyllningen svarade prinsessan på Katies inlägg och skrev: Jag älskar dig så mycket tillsammans med en emoji med rött hjärta.

Prinsessan Andre

Princess - dottern till Pete och Katie Price - fyllde 14 på tisdagen (Bild: INSTAGRAM)

Förutom att vara pappa till prinsessan är Peter också far till 16-åriga Junior-också från sitt äktenskap med Katie-samt två andra barn som han delar med nuvarande fru, 31-åriga läkare, Emily MacDonagh.

Tillsammans välkomnade Pete och Emily en dotter vid namn Amelia i januari 2014 och en son vid namn Theodore i november 2016.

Paret har antytt att de vill ha fler barn tillsammans, med Pete som hävdar att han skulle vilja ha ett till innan han fyller 50 år 2023.

Se Även: