Inne i Bill Roache och dottern Vanyas komplicerade förhållande: Par läkte äntligen en spricka som hade pågått decennier före tragedin

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Medan Bill Roache äldsta dotter Vanya beskrev skådespelaren som en 'underbar pappa' för några år sedan, talade Coronation Street -veteranen och hans andra barn inte i åratal efter att han skilde sig från Vanyas mamma Anna Cropper.



Bill, 85, och skådespelerskan Anna gifte sig 1961 och de välkomnade sitt första barn, sonen Linus Roache, i februari 1964. Vanya kom tre år senare.



Efter Bill och Annas skilsmässa 1974 stannade Vanya och Linus mestadels hos sin mamma medan Corrie -skådespelaren delade sin tid mellan London och Manchester och fortsatte att fokusera på sin skådespelarkarriär.



Bill, som har spelat Ken Barlow i tvålen i mer än 50 år, erkände senare att han inte varit trogen mot Anna.

Bill med Linus och Vanya 1970 (Bild: REX/Shutterstock)

1101 nummer kärlek

Coronation Street -stjärnan och Anna Cropper gifte sig i mars 1961 (Bild: Människorna)



I en uppriktig intervju med Piers Morgan 2012 sa skådespelaren att han började dricka efter sin skilsmässa från Anna efter att hon upptäckte hans otrohet.

Jag ångrar det djupt, erkände han.



Jag hade möjlighet, men det betyder inte att jag borde göra det. Jag hade repetitioner uppe i Manchester från måndag till fredag. Möjligheten fanns.

Bill med dåvarande hustrun Anna, Linus och Vanya (Bild: REX/Shutterstock)

Vanya avled enligt uppgift den 2 mars (Bild: Facebook)

Han fortsatte: 'Det var gott om tjejer i närheten. Jag borde inte ha gjort det. Jag hade ingen kontroll över min egen sexlust. Jag hade inte styrkan att kontrollera det.

Det gjorde mig deprimerad. Jag är så ledsen för de saker jag gjorde. Skadan var barnen. Jag kommer alltid ångra det. Varje morgon vaknade jag och ångrade mig och gjorde ont.

Han erkände också att han hade legat med upp till 1 000 kvinnor under den tiden - inklusive Corrie -medstjärnan Pat Phoenix, som spelade Elsie Tanner.

Vanya var inte närvarande vid domstolen när han rensades för våldtäkt och sexuella övergrepp 2014 - men hon delade ett meddelande om stöd till sin pappa på sociala medier (Bild: PA)

1033 ängelnummer betydelse

Vanya - då 32 - talade långt innan deras spricka läktes 1999, berättade för Sunday NEWSAM att hennes pappa hade 'gått ut på familjen'.

Hon sa: 'Jag tycker inte alls synd om honom om denna konkursaffär efter att han gick ut på oss. Jag är säker på att som alltid kommer han att landa på fötterna igen och vara OK.

'Jag har tappat räkningen på åren sedan vi pratade sist. Jag stör mig inte på vad som händer med honom. Vi har ingenting att göra med varandra efter det som hände tidigare. '

Läs mer

Vanya Roache dör 50 år gammal
Hur dog Vanya Roache? Bill Roache och Vanyas förhållande Bill Roache & apos; fullkomligt hjärtskärande & apos; Vilka är Bill Roaches barn?

Bill försattes i konkurs 1999 efter att ha stämt The Sun för förtal för påståenden om att han var tråkig och impopulär bland sina andra medverkande medlemmar. Medan han vann slutade han med betydande juridiska kostnader.

Bill Roache hyllar Anne Kirkbride

'Jag är inte stolt över mig själv', skrev han i sin självbiografi (Bild: Yui Mok / PA Wire)

Bill med sin dotter Verity, avlidna fru Sara och sonen James efter att han fick sin MBE 2001 (Bild: PA)

När han skrev i sin självbiografi erkände Bill att han önskade att han hade tillbringat mer tid med sina äldsta två barn.

'Jag är inte stolt över mig själv. Det finns en viss olycka som jag missade som pappa första gången.

'Jag är väldigt nära Linus nu, vilket är bra, men tyvärr ser jag inte min dotter.

'Hon har drivit iväg i en annan riktning. Jag skulle hellre inte tala om olycka eftersom jag har en så lycklig familj nu.

peter kay turer 2017

'Hon är där, men otillgänglig. Jag ville aldrig vara en dålig make eller en dålig pappa men ibland går det fel. '

Det är oklart när Bill och Vanya började tala igen, men hon var inte närvarande vid domstolen när han rensades för våldtäkt och sexuella övergrepp 2014.

Anna Cropper välkomnade Vanya den 10 februari 1967 (Bild: )

Skådespelaren avbildades lämna Preston Crown Court efter hans rättegång på tre och en halv vecka flankerad av hans första son Linus och barnen James och Verity från hans andra äktenskap med Sara Mottram.

243 vi älskar dig

Vanya visade dock sitt stöd på sociala medier och prisade hennes 'underbara' pappa.

Hon skrev på Facebook: Min vackra familj, underbara pappa och en mycket glad och sanningsenlig dag.

Bill gifte sig med Sara 1978 och paret hade ett långt äktenskap fram till hennes plötsliga död 2009, bara 58 år gammal. De välkomnade dottern Verity 1981 och sonen James 1986. Tragiskt nog förlorade de dottern Edwina i lunginflammation 18 månader 1983.

Bill sa att han alltid har varit nära sonen Linus Roache (Bild: Andy Stenning/)

På tisdagskvällen rapporterades att Vanya, som bodde i Chichester, West Sussex, hade dött 50 år gammal den 2 mars.

Hennes dödsorsak är okänd.

Skådespelaren tros ha beviljats ​​obestämd medlidande ledighet från Coronation Street medan han sörjer hennes förlust. En källa sa att han var 'fullständigt krossad'.

Se Även: