I'm A Celeb's Shane Richies ansikte är 'ärrat för livet' från vilda Pontins Bluecoat -dagar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: REX)



Eagle-eyed I & apos; m A A Celebrity ... Get Me Out of Here! tittarna kan ha lagt märke till Shane Richie med ett ärr i ansiktet under sina nattliga framträdanden i ITV -realityserien.



Den 56-årige skådespelaren har ett märke som löper från höger ögonbryn till pannan som var permanent etsat på huvudet för några år sedan.



Den tidigare EastEnders-skådespelaren förklarade tidigare att han förvärvade ärret efter att ha hamnat i en otäckt uppbrott under hans häftiga dagar som Pontins Bluecoat.

var är de röda pilarna idag

Shane hävdade att han kastades genom en glasdörr efter att ha anklagats för att ha flirtat med en annan mans flickvän.

Shane Richie har ett permanent ärr i ansiktet (Bild: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock)



Skådespelaren skrev om händelsen i sin bok Rags to Richie och sa att han skyllde på en före detta vän till honom som heter Goz.

vem vinner valet 2019 i Storbritannien

Jag har fått frågan många gånger: & apos; Shane hur fick du det ärret på huvudet? & Apos; ' noterade han.



Jag gillar att skylla på Goz. En kväll lyckades han få tag på en blå film. Vi hade träffat några tjejer i deras stuga för att se den. När jag tog upp videon släckte jag lamporna och hörde en röst som sa: Oi, Bluecoat, kom hit, din kastare.

Tidigare damman Shane sa att han genast visste att mannen som skrek var pojkvän till en dam som han hade talat med på semesterlägret.

Shane säger att han var ganska dammannen i sina dagar som en Bluecoat (Bild: Surrey Advertiser)

Jag bestämde mig för att bry mig om det, sa Shane. Jag ropade 'kom igen, låt oss få det. Du och jag nu. Det jag inte såg var hans kompisar som stod i skuggan bakom honom. Jag benade den med högsta hastighet och höll ena handen på videon.

Men när jag kom fram till de dubbla glasdörrarna till balsalen på hotellet hade en av killarna kommit ikapp mig. Han sköt mig i ryggen och skickade mig först genom glaset. Det splittrade min panna och jag föll på golvet där grabbarna gav mig en bra spark.

'Men jag släppte aldrig videon', skämtade han.

Shane är nu lyckligt gift med hustrun Christine Goddard (Bild: Getty Images)

när dog amy winehouse

Någon annanstans i sin memoar från 2004 mindes Shane när han åtnjöt en drogdriven orgie med sex Essex-tjejer medan han arbetade som Bluecoat.

Alfie Moon -stjärnan arbetade tidigare på Pontins Holiday Park på Isle of Wight i 16 -årsåldern och hävdade att han lade många kvinnor under sin tid som anställd.

Den hänsynslösa tvålstjärnan sa att han förlorade sin oskuld vid 12-åringen.

england island kick off

Han hävdade också att han en gång hade haft en trekant med en mamma och hennes dotter efter att ha chattat med dem på bingo och antagit att de var systrar.

Stjärnan sa att han hade bråttom att avsluta så att han kunde skryta om natten för sina kompisar - vilket han gjorde med ett stort leende på läpparna.