I'm a Celebrity's Lady Colin Campbell har ALDRIG diskuterat att bli uppfostrad som pojke med sina söner

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lady Colin Campbell med sina söner Misha och Dima

Lady Colin Campbell med sina söner Misha och Dima



Medan jag är en kändis ... Get Me Out Of Here kan fansen gripas av Lady Colin Campbells förflutna, enligt hennes adoptivson Dima har han och hans bror aldrig frågat sin mamma om det faktum att hon tillbringade nästan två decennier som en pojke.



Den 66-åriga kungliga biografen, som adopterade två ryska föräldralösa barn 1993, Dima och Misha, har varit öppen genom åren om att ett könsstörning ledde till att hon var felregistrerad man.



Uppvuxen som & apos; George & apos; det var inte förrän hon var 18 år som socialiten kunde genomgå korrigerande operation för att bli Georgien.

Lady C har varit en av de mest kontroversiella stjärnorna under årets & I & apos; s I & apos; is A Celebrity ... Get Me Out Of Here

Lady C har varit en av de mest kontroversiella stjärnorna i årets & I är en kändis ... Get Me Out Of Here (Bild: ITV / Rex)

Prata med Daily Mail Dima insisterade på att det bara inte var något som någonsin kommit fram.



'Vi har aldrig haft en öppen diskussion, vilket var bra eftersom det inte definierar någonting när det gäller att bli älskad och omhändertagen', förklarade han.

'Jag tror inte att det som hände i början behöver förklaras. Min bror och jag har inte ens diskuterat det med varandra. Vi har inte känt behovet.



Lady Colin Campbell med sina adopterade ryska söner Misha och Dima när de var yngre

Lady Colin Campbell med sina adopterade ryska söner Misha och Dima när de var yngre (Bild: Getty)

De nu 22 -åriga pojkarna har varit huvudmännen i Lady C: s liv sedan hon adopterade dem och medan hon hade älskare - förutom ett kort äktenskap 1974 - har författaren ägnat sitt liv åt att uppfostra sina söner.

'Min mamma såg alltid till att alla som älskade henne måste älska oss lika mycket,' sa Dima.

'Hon gjorde det väldigt tydligt. Det var därför många av dem mycket snabbt blev avvisade från hennes liv. Ibland skulle de komma och se henne och ignorera oss och det skulle vara en genväg till utgången. Det var en avtalsbrytare.

Den mest kontroversiella och rubriken som gjorde tävlande på I & aos A Celebrity, varnade Dima för att Lady C kommer att få sin väg i djungeln - oavsett vad som händer.

Han sa: 'Min mamma är en lejoninna - korsa henne och hon kommer att hoppa.

'Hon är en överlevande och hon är en kämpe och hon kommer att klara sig oavsett vad.'

I & apos; m A Celebrity Friday 27th Nov Bushtucker Trial - Steps to Hell: Ferne McCann & apos; I & apos; is A Celebrity ... Get Me Out Of Here! & Apos; Visa galleri

Se Även: