I'm A Celebrity -flopp Danny Baker siktar på att ”skämma” Martin Roberts efter att ha blivit vräknad

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

FOTO: ADAM TANSWELL ** UTGÅNG TILL 22.00 GMT / FÖRSTA UTGIFTERNA ** Danny Baker njuter av sin första frihetsdag på den plyscha resort Palazzo Versace på Australiens guldkust. Radiovärden var den första stjärnan som kastades ut från den aktuella serien I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here. Efter att ha lämnat djungeln chaufförades Danny till orten för att äta lunch och kolla in hans hotellrum. Han smuttade på en flaska lager medan han pratade med reportrar på det sexstjärniga hotellet innan han gick till poolen för att lounge på en ganska mulen dag.

Tittarna såg Baker explodera mot sin djungelkonkurrent Roberts i en rad rader(Bild: Adam Tanswell)



I'm a Celebrity loser Danny Baker har insisterat på att han inte var någon mobbare i djungeln och att hans ärkerival Martin Roberts generade sig själv.



BBC Radio 5 Live DJ siktade på Homes under Hammer -värden i sin första intervju sedan han startades i fredags första allmänna omröstning.



Förra veckan såg tittarna Danny, 59, explodera när Martin, 53, fortsatte att ignorera Goggleboxer Scarlett Moffats förfrågningar som lägerpresident.

Han sa: Jag förstår det inte alls. Om någon stöter på dig och du går tillbaka och de säger, 'Åh, du mobbar mig', verkar det passivt-aggressivt nonsens.

spegel fotboll man utd

Läs mer



I & apos; a A Celebrity 2017 -tävlande
Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo Jamie Lomas Jennie McAlpine Amir Khan

Kanske grät han. Men jag är inte ansvarig för en kille som går sönder och gråter efter att jag har plockat upp honom för att han försöker en av tjejerna där inne.

Om jag hade testat alla där inne kunde de säga, 'han är utom kontroll'.



Men om en kille försöker sig på en ung tjej och nedlåtande för henne och hon inte vågar komma tillbaka, tror jag att någon man skulle kliva in och säga, ”håll käften!” Jag tror att han skämde ut sig själv.

Scarlett, 26, berättade senare för Martin att Danny höll på med henne.

conor mcgregor vs dustin poirier

Det var den andra raden mellan de två männen på bara 48 timmar. Martin snyftade senare över bråket.

Men i lägret gjorde Danny kompisar med Larry Lamb , 69, liksom Scarlett, som är favorit att vinna.

Han insisterade på att Goggleboxer är en av de smartaste människor han någonsin har träffat. Hon kan ta på sig vad hon vill, sa han.

Hon kan vara en värd för Have I Got News For You och hon skulle inte behöva manusförfattarna. Jag menar det. Scarlett är smart som en f ****** piska.

Men hon kommer aldrig att få chansen eftersom människor alltid tittar på arbetarklassen och säger, 'Tja, lyssna på den accenten'.

Under sin tid på I'm A Celeb, tappade Danny 12 kg. Jag äter inte mycket, förklarade han. Och i djungeln ville jag inte äta mycket.

Ett bråk med tv -presentatören ledde till att Martin snyftade (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

gareth parry musiklärare

Och han stönade om kaninen och sa: Toaletten där inne var en låg stund.

Jag tror att 95 procent av nationerna i världen skulle fördöma det och kalla det ett grymt och ovanligt straff. Det är det mest upprörande hålet i marken.

helen mirren och liam neeson

Hans utträde ur djungeln har väckt ilska bland tittarna. Rachel Maxwell sammanfattade mångas åsikter när hon twittrade: Gutted that #DannyBaker has chucked from @imacelebrity. #martinroberts ska ätas av en krokodil.

Musikkritikern Simon Price sa: Danny Baker att rösta bort #imaceleb är en större skam än Brexit och Trump tillsammans. Skäms över dig, allmänheten. Demokratin är trasig.

Och Clive Balls, med hänvisning till Dannys @prodnose Twitter -handtag, sa: Du kan inte lita på en nation som röstar bort en legend som @prodnose och håller @TVMartinRoberts kvar. #ImACeleb #DannyBaker #MartinRoberts

Danny-som började som musikjournalist innan han blev TV-presentatör-skyllde på sin avslappnade attityd för att ha röstats bort.

Han sa till Ant och Dec: Jag är inte förvånad över att jag var ute först.

Men han tillade: Jag har alltid velat göra den här showen. Jag älskar den här showen. Jag är ett stort fan.

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

Se Även: