I'm A Celebrity 2018 startdatum bekräftat med Holly Willoughby och Dec Donnelly hosting

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Startdatumet för I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 2018 har bekräftats - och det är bara några dagar kvar innan det lanseras på våra skärmar.



Holly Willoughby och Declan Donnelly kommer att vara värd för den nya serien tillsammans för första gången, efter att Ant McPartlin drog sig ur serien för att fokusera på hans nykterhet efter rehab.



Och telekällor har uteslutande bekräftat för NEWSAM Online att lanseringsdatumet för I & apos; m A Celebrity 2018 är Söndag 18 november .



Holly och Dec är årets I's A Celeb -programledare (Bild: ITV)

fransk rock of love

Holly och Dec är redan redo för att flytta ner sina liv under de kommande sex veckorna, med båda värdarna som tar sina familjer halvvägs runt om i världen.

Holly tar med sig maken Dan Baldwin och deras tre små barn till Australien - och tros ha gjort den delen av hennes kontrakt innan hon skrev på den prickade linjen.



Och Dec kommer att ta med hustrun Ali Astall och deras nyfödda dotter Isla Elizabeth att bo hos honom i Oz.

Baby Isla går med sin mamma och pappa i Australien (Bild: PA)



billiga all inclusive-semester augusti 2018

Holly med sin tv -producent make Dan Baldwin, som kommer att ta hand om barnen Down Under (Bild: Getty Images Europe)

Medan ITV behåller Jag är en kändisuppställning tätt inslagna, det finns en hel del namn som starkt ryktas om djungel upptåg i år.

Bland dem finns skamkomikern Seann Walsh - som i helgen slogs ur Strictly Come Dancing efter att ha kysst sin danspartner Katya Jones - den legendariska fotbollschefen Harry Redknapp, Coronation Street -stjärnan Sair Khan och X Factor -vinnaren Fleur East.

Av sin nya roll berättade Holly för NEWSAM Online att hon inte kunde vänta med att komma ut till Australien.

I morgonen till Pride Of Britain Awards i måndags kväll sade värden This Morning: ”[jag flyger ut] nästa vecka. Jag gör för närvarande massor av julhandeln och sorterar ut visum och sorterar ut flyg och sorterar ut packning och jag har mycket att packa eftersom jag har tre barn och en man och en rapphöna i ett päronträd.

Joe Calzaghe Christina Rihanoff

Holly ser inte fram emot de & inbjudna besökarnas & apos; i djungeln (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

'Så jag sorterar ut livet men jag har kommit bort från det ikväll för att komma hit. Jag är verkligen upphetsad, jag kan inte vänta med att gå. '

Hon erkände: 'Jag är rädd för allt, men det är inte för mig att vara orolig för det, det är för kändisarna att oroa sig för, de har anmält sig till det så det är deras problem, inte mitt.

'Om något landar på mig kommer jag inte att gilla det så mycket, jag är inte ett fan av de oinbjudna gästerna men jag är redo att gå och jag är upphetsad för äventyret.

'Jag hoppas att [jag och Dec kommer att göra ett bra lag]. Jag hoppas det.'

paul walker bilolycka

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

*I & apos; m A Celebrity 2018 startar söndagen den 18 november på ITV

Se Även: