Island kröntes till vinnare av bästa snabbköp för snabbköp - men det kan vara mer faff än det är värt

Island

Ditt Horoskop För Imorgon

Islands lojalitetskort: spelväxlare?(Bild: Island)



Inte längre bara en budgethandlare för frysta livsmedel, det verkar som att Island går upp i världen, eftersom stormarknadens så kallade bonuskort just har utsetts till det bästa lojalitetskortet för mathandlare.



Finansexperten Jasmine Birtles har gett Island utmärkelsen, efter en fördjupad jämförelse av alla de stora detaljhandelns spar- och belöningskort.



Island har just lanserat sin årliga & apos; Spara till jul & apos; extra bonus, som alla startar idag, och ger dig 5 £ gratis när du spenderar 50 £. Under tiden kl Asda du får bara £ 6 för varje £ 144 och kl Morrisons, 3 kr för varje 97 kr.

Den gratis £ 5 för varje £ 50 är dock endast tillgänglig i två veckor, som en del av Islands extra bonus 'Spara till jul', och efter det behöver du spendera £ 100 i butik för samma femkredit - även om det tekniskt sett fortfarande är bättre än konkurrenterna.

Det finns bara dubbla poäng i bara två veckor (Bild: Island)



Under de kommande fjorton dagarna (fram till den 29 oktober) kommer snabbköpet att ge dig en extra £ 1 för varje £ 10 de laddar upp till kortet, utöver £ 1 som de för närvarande hämtar för varje £ 20 som laddas upp.

Kontanterna läggs till på ditt kort inom 48 timmar och kan användas när som helst fram till den 2 november 2022. Då har du förmodligen förlorat det ändå.



Men Islands lojalitetskort skiljer sig lite från de på Tesco och Sainsbury (Bild: Island)

Men den stora skillnaden mellan Islands lojalitetskort och andra stormarknader är att istället för att svepa det i kassan som du gör med Sainsbury & apos; s Nektar och Tescos klubbkort, på Island måste du ladda upp kontanter för att betala för din shopping. Så se till att du inte glömmer att ta med den.

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Asdas julsparkort erbjuder ett liknande system som detta och erbjuder gratis £ 6 till alla som fyller på sitt kort med £ 144 butikskrediter eller mer. Och du kan ha så många av dem som du vill.

Se Även: