Toni Collette stämplade som 'diva-liknande' på Wanderlust set efter att 'bli arg över en konstig matförfrågan'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Toni Collette stämplade 'diva-liknande på Wanderlust som ställs över en konstig matförfrågan'(Bild: ITV)



Wanderlust-stjärnan Toni Collette har påstås ha 'upprört' skådespelarna och besättningen i BBC-serien för sitt 'divaliknande' beteende.



Den australiensiska skådespelerskan, 45, påstås ha varit oförskämd mot produktionspersonal och hennes PA, och påstås ha skrikit över hennes PA för att få henne fel märke av ekologisk ättika.



En showinsider avslöjade för The Sun att hon 'agerade som om hon styrde roost' och ropade på sin egen PA över den konstiga matförfrågan, vilket ledde till att andra medlemmar skämtade om hennes humör.

Toni i Wanderlust (Bild: BBC)

Toni och medstjärnan Steven Mackintosh (Bild: BBC)



Källan sa: 'Toni är en stjärna - men minst sagt svår att arbeta med. Hon var oförskämd mot personalen, förringade människor och agerade som om hon styrde tappen.

ryan mark parsons föräldrar

Hon skulle ha heta meningsskiljaktigheter med regissörer och till och med ropade på hennes PA inför alla eftersom hon köpte fel märke ekologisk ättika för henne.



Crew skulle göra skämt om vad Toni skulle ha i jobbet, vilket humör vi skulle få den dagen.

När kamerorna rullar är hon ett proffs. Men när de slutade var hon oförutsägbar. OK några dagar, humörsfull nästa.

Showen är ganska rasande (Bild: BBC)

Du förväntar dig en dramatisk nivå med huvudpersoner och Hollywoodtyper, men hon var bara en helt ny nivå.

Källan sa också att skådespelerskan påstås ha gjort narr av uppsättningen och jämföra den med Hollywood -filmer som hon hade spelat i, även om det var ogynnsamt.

Toni spelar Joy Richards, som övertygar sin man att prova ett öppet förhållande för att få gnistan tillbaka i deras äktenskap.

Showen spelades in i Manchester från oktober förra året till februari i år och innehåller några av BBC: s galna scener någonsin när en onani -scen visades under de första sju minuterna av det första avsnittet.

Paret försöker tända gnistan i sitt äktenskap igen (Bild: BBC)

Wanderlust har dock fått lite kritik, men vissa fans är osäkra på att det är mycket mer än bara stygga sexscener och besvärliga prov.

En talesman för Drama Republic, som gör Wanderlust, sa: Toni Collette var en dröm att arbeta med. Hon var professionell, rolig, omtänksam och avgörande för den positiva miljön på uppsättningen.

'Som ett resultat kunde Wanderlust inte ha varit ett lyckligare fartyg som produktion.

man city rasistiskt fan

Wanderlust fortsätter på måndag 21:00 på BBC1.

Se Även: