Hugo Taylor åker på semester med sin nya flickvän ... och sin före detta flickvän. Vilket är helt normalt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vem snogar han? För att vara rättvis kan det handla om fyra personer(Bild: Barcroft)



Okej, så är det bara vi som tycker att det här inter-dating i Chelsea är lite konstigt? Vi vet att de är en riktigt sammansvetsad grupp människor så det är oundvikligt att det kommer att bli någon crossover, men den här semestern är några av rollerna på gång för närvarande.



Natalie ska dyka upp i den nya serien MIC (Bild: Barcroft)



Fortsätt om du kan ...

lily allen nippel slip

Det här är Hugo Taylor och hans nya flickvän, modellen Natalie Joel. Är de inte vackra?

Passa (Bild: Barcroft)



De är i Dubai för Dubai World Cup (världens rikaste tävlingsevenemang - det är så det faktureras på webbplatsen. Allvarligt.) Som händer den 31 mars.

Ansluta till Hugo är hans före detta flickvän och professor Green nuvarande kläm, Millie Mackintosh. Detta tyder på att deras uppbrott var helt vänskapligt. Att alla ex ska åka på semester tillsammans är ganska sällsynt, men, du vet, det händer (Simon Cowell, vi pratar om dig.). Saken är på grund av showen vi vet att deras uppbrott var allt annat än vänskapligt. Det var fruktansvärt. Konsekvenserna och 'hon fuskade mot mig'/'han fuskade mig' anklagelser varade en hel serie. Hur är de nu på semester tillsammans?



Millie Mackintosh tweetsar en bild av sig själv i en grön bikini

Millie twittrade denna bild från sitt hotell. Det här är ansiktet vi gör när vi försöker räkna ut vem som nu ser vem (Bild: TWITTER)

OCH om det inte var tillräckligt imponerande, är Hugos bästa vän Spencer också ute med dem ... med sin före detta flickvän Louise Thompson. Han och Louise var tillsammans för flera år sedan och hade sedan en avslappnad fling sista serie, som bara var avslappnad eftersom Spencer fortfarande var kär i Caggie Dunlop. Louise träffade sedan med Spencers vän, Jamie Laing, men delade med honom när han sov med en annan rollmedlem.

1123 ängelnummer betydelse

Är du fortfarande med oss?

Spencer och hans före detta flickvän Louise (Bild: Barcroft)

'Vilken väg tog Caggie/Louise?' (Bild: Barcroft)

matt lucas och david walliams

Det är värre än den mest komplicerade EastEnders -tomten. De har i princip alla haft stygga shenanigans med varandra. Ett par gånger. Och ingen av dem verkar tycka att det är obehagligt.

'Så här hanterar jag all förvirring' (Bild: Barcroft)

Vilket naturligtvis är det som gör Made In Chelsea obligatorisk visning.

Ta bara av dig cardi, fan (Bild: Barcroft)

Åh, och en sak till, ex- VET stjärna Amy Childs är också i Dubai för loppet och åkte också till Mahiki samma kväll som de gjorde.

Om en av LITEN mycket snogs henne våra huvuden kommer att explodera.

Tänk vad kul det skulle vara att försöka förklara allt detta för Amy (Bild: BARCROFT)

Se Även: