Millie Mackintosh slet upp sin bröllopsklänning på 4 000 kr och smetade den i falskt blod till Halloween -festen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Millie Mackintosh

Millie Mackintosh 'slet sönder 4 000 bröllopsklänningar i strimlor och täckte den med blod' till Halloween(Bild: tillietiger/instagram/Getty Images)



Millie Mackintosh slet upp sin bröllopsklänning på 4 000 pund och smetade den i falskt blod för en halloweenfest, har det hävdats.



Made In Chelsea -stjärnan förstörde hennes vintage Alice Temperley -klänning för en halloweenfest på medlemsklubben Albert's i västra London och hördes på att skryta för kompisar att det var hennes klänning 2013.



Millie, 27, gifte sig med rapparen Professor Green i en plyschceremoni i Babington House den 10 september. Sedan deras splittring i februari och slutliga skilsmässa har Pro Green, det riktiga namnet Stephen Mandelson, släppt ett spår där hon och deras förhållande räddades.

storebror - kurser

SE: Professor Green får reda på att Millie slängde sin bröllopsklänning på LIVE TV

Paret gifte sig 2013 i en lyxig ceremoni (Bild: Getty Images)



Millie Mackintosh & rippade  £ 4 000 bröllopsklänning i strimlor och täckte den med blod & apos; för Halloween

Millie i hennes blötdränkta klänning (Bild: tillietiger/instagram)

Realitystjärnan har varit tyst sedan spåret släpptes, men hördes säga till pojkvännen Hugo Taylor vid bash att hon önskade att blodet på hennes brudklänning var hennes ex.



En källa sa till The Sun: 'Millie skämtade om att hon var glad att hon äntligen hade hittat en bra användning för det. Hon slet sönder den och täckte den med blodstänk. Hon skämtade till och med att hon önskade att det var Stefans blod.

88*.8

”Det var roligt men hon har varit så tyst om skilsmässan. Det chockade människor att se henne göra ett så tydligt uttalande.

Millie och hennes pappa 2013 (Bild: Getty)

Millie Mackintosh och Hugo Taylor på Instagram

Millie Mackintosh och nya pojkvännen Hugo Taylor på Instagram (Bild: MillieMackintosh / Inbstagram)

Exmaken till den före detta Made In Chelsea-baben, som släpper sitt album Back On The Market, har arbetat i månader med sitt senaste spår, One Eye On The Door, och texterna är ganska ögonöppnande om hans kärleksliv .

Han avslöjade aldrig fullständiga detaljer om parets splittring tidigare i år, men han blåser nu locket på hur han verkligen har varit i relationer.

NEWSAM Celeb har lyssnat på låten, vilket är ett bevis på att Pro är tillbaka med en smäll, och han rappar om allt från sitt skräpsexliv, drogtagning och att stanna ute sent utan missen till hot om skilsmässa.

Pro Green ny musik

Pro Green tappar ett nytt spår

Den 32-åriga stjärnan rappar: 'Samma gamla/ du vet att du blir arresterad/ Att vara kränkande, flödar fortfarande lika imponerande/ Jag och fruen vi kommer överens/ tills jag gör något fel-då är det en annan inhemsk.

'Folk vill veta hur mitt liv är/ Bakom stängda dörrar vad min fru gillar/ Det blir galet i sängen - Vi tittar på ett par avsnitt/ Av en låda och sedan är det nattkväll.

'När hon hör den här skiten tänds det/ jag kommer förmodligen att bli sparkad ur mitt hus/ tills jag kommer tillbaka med en helt ny Chanel -väska och skor men jag vägrar vifta med en vit handduk.'

Professor Green och Millie Mackintosh anländer till Storbritanniens premiär för Ill Manors på Empire Cinema, Leicester Square, London

Professor Green och hans före detta Millie (Bild: PA)

Han fortsätter: 'Jag vet att jag är min egen värsta fiende/ Lycklig fru, lyckligt liv men jag gillar stress/ jag tror inte varför, det verkar vara så att när jag är upprörd fungerar jag som bäst.'

En kvinnlig sångare kan sedan höras sjunga om att hennes partner var ute hela natten, medan hon frågar: 'Var du upptagen? Jag kan inte göra det här längre. Ett öga på dörren.

nummer 77 betyder

Pro rappar då: 'S *** Jag är död - jag vet inte var tiden tog vägen/ Var är min telefon? S *** sextiofem missade samtal/ En skilsmässa finns på korten om jag inte splittrar/ Och får rumpan i växel - jag ber om det/ A b ***** ain & apos; t I - auf wiedersehen. '

Han hänvisar också till drogtagning och dricka med versen: 'What's one one half, what's one one spliff/ What's one one glass more/ What's one one line, what & apos; s one more toke/ I & apos; Jag är redan en död när jag kommer hem.

Professor Green (L) och Millie Mackintosh deltar i boklanseringsfesten för

Paret i lyckligare tider (Bild: Getty)

Producerat av Diztortion kommer One Eye On The Door att ha premiär på fredag ​​morgon av Scott Mills, som står för Nick Grimshaw på Radio 1 Breakfast Show.

Även om han inte heter Millie i spåret, har han tidigare talat om hur hon kommer att känna när låten sjunker och insisterar på att det faktiskt handlar om hans tidigare Lothario -sätt och skrevs medan de fortfarande var tillsammans.

Han säger: 'Min publicist brukade säga till mig & apos; Ett öga på dörren & apos; under mina enstaka dagar när jag skulle säga, 'Det är allvarligt den här gången'.

'Hon skulle säga,' F *** off, Green, du har fortfarande ett öga på dörren. & Apos; Så du kan föreställa dig vad det handlar om.

Professor Green uppträder live på scenen på The SSE Arena, Wembley

Professor Green är tillbaka med en smäll! (Bild: IF)

'Jag var inte nödvändigtvis i Millies bra böcker med detta. Men hon vet att jag är en lumpig liten skit. '

Pro, det riktiga namnet Stephen Manderson, beviljades en snabb skilsmässa från Millie, 27, efter två och ett halvt års äktenskap efter att de skildes tillbaka i februari i år.

ant mcpartlin baby pga

Den tidigare reality-tv-stjärnan, som nu är tillbaka med sin ex-pojkvän Hugo Taylor, nämnde 'orimligt beteende' som orsaken till deras splittring.

Pro & apos; s nya låt, ute vid midnatt på torsdag, markerar hans första släpp sedan 2014 -hitlåten Lullaby med Tori Kelly.

Professor Green och Millie Mackintosh bröllop Professor Green och Millie Mackintosh poserar på deras bröllopsdag i Babington House, 2013 Visa galleri

Se Även: