'Hur jag vann £ 20 000 genom att delta i gratis tävlingar' - expert 'comper' avslöjar enkla sätt att göra tusentals online

Tjäna Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Gratis tävlingar har vunnit mig tusentals - så här gjorde jag



Alla behöver en hobby men min är inte ditt vanliga tidsfördriv. Istället för att spela golf, samla frimärken eller åka på en och annan fisketur, deltar jag i tävlingar. Massor av tävlingar.



Under de senaste åren har jag vunnit biljetter till världspremiärer, shoppingkuponger, semester, kläder och många mindre priser. Åh, och ett pris på hela 10 000 £ i kalla hårda pengar!



Hur jag blev en professionell tecknare

Innan han köper något kontrollerar Ricky om han kan få (eller vinna) det gratis först (Bild: Getty)

Jag surfar på forum online och stötte på en hel gemenskap av kompers. Efter att ha spenderat lite tid på att läsa om hur fru Smith från Cornwall vann en semester till Dubai och Mr Jones vann en helt ny Mini bara genom att delta i tävlingar, var min första tanke att jag ville ha en bit av det.

Det som började med att delta i den udda tävlingen här och där blev snart en besatthet där jag gick 100 -tal om dagen. Jag fick buggen och jag skulle gå upp klockan 5 varje morgon för att börja gå in i dem innan familjen vaknade. Jag började vinna ganska mycket också.



är kanye west gay

Hitta tävlingarna

Jag brukade tro att de enda tävlingarna var de som finns längst bak i tidskrifterna som du hittar i väntrum, eller på tv på dagtid där du skulle behöva lägga 1 £ per minut och ringa in med ditt svar. Det kan inte vara längre från sanningen.

Det finns bokstavligen tusentals tävlingar som du kan delta vid varje given tidpunkt och om du menar allvar med att vinna måste du veta var du kan hitta dem. Det finns forum som t.ex. Pratsam och Prizefinder som är avsedda enbart för att komponera och sedan har du tävlingstidstavla över på MSE -forumet.



Du kan också hitta tävlingar på artiklar i snabbköpet, i din lokala tidning och över hela Twitter, Instagram och Facebook. Om du är seriös om att vinna måste du hela tiden hålla dig förnuftig.

omröstning

Har du någonsin vunnit något från en gratistävling?

12000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Vad innebär det?

Omkring 95% av de tävlingar jag deltar i är bara att fylla i detaljer som e -post, telefonnummer och adress. Det är en mödosam uppgift men det lönar sig.

De andra 5% är tävlingarna som tar lite mer tid och ansträngning men ger större belöning. Till exempel kan en tävling vilja att du kommer med en catchy slogan, filmar en video ( Genom att göra detta vann vi 200 pund ) eller ta ett foto av något.

Den typ av tävlingar som är mer involverade är definitivt värt att gå efter, eftersom de flesta inte kommer att bry sig om dem, vilket innebär att du har större chans att vinna.

prins phillip törnrosa

Tar det mycket tid?

Oroa dig inte, det kommer inte att ta upp hela ditt liv (Bild: Getty Images)

Det enkla svaret är ja, ja det gör det. När jag deltog i tävlingar för några år sedan skulle jag lätt spendera tre eller fyra timmar varje dag på att söka och delta i alla tävlingar jag kunde hitta.

Varje bit av fritiden jag hade skulle ägnas åt att kompilera. Min tankegång var att ju mer jag kom in, desto större chans hade jag att vinna - jag hade rätt.

är roald dahl död

När jag blev lite mer erfaren började jag använda verktyg som t.ex. Roboform som automatiskt matar in dina uppgifter i formulär (detta påskyndade verkligen processen) och LastPass vilket sparar lösenord för några av de webbplatser du behöver logga in på.

Vad har jag vunnit?

Han har till och med packat biljetter till Brit Awards (Bild: Getty Images Europe)

Även om mitt mål var att vinna de stora grejerna som semester och kontantpriser; det är de små vinsterna som fick mig att fortsätta. Jag kommer alltid ihåg att jag vann en påse med pennor från en tävling på Twitter; även om priset inte var så mycket, så höll det faktum att jag hade vunnit mig in mer.

Några av de större priser jag har vunnit inkluderar VIP -biljetter till Brit Awards, biljetter till premiären av The Worlds End, många mindre kontantpriser, olika konsertbiljetter, leksaker värda 500 £, Argos, ett kylskåp, en familjesemester till Pontins och £ 10 000 kontanter från Savoo .

Även om detta låter fantastiskt har det inte varit lätt. För varje pris jag har vunnit har det gått 1 000 som jag har tappat. Det handlar verkligen om uthållighet.

Öka dina chanser att vinna

I 99% av fallen kommer vinnande tävlingar till ren tur - men du kan öka dina chanser.

Leta efter lokala tävlingar där det kommer att bli mycket färre anmälningar, anmäl dig till tävlingar som kräver att du gör mer än att skicka in detaljer och gå in i en konsekvent rutin med att ange dem varje dag.

Sociala medier är också en grogrund för tävlingar, särskilt på Twitter. För att öka dina chanser här, gör specifika sökningar efter hashtags som #konkurrens, #win eller #comp och följ konton som regelbundet har giveaways.

omröstning

Vad skulle du helst vilja vinna?

16000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

KontanterEn semesterEn bilEn VIP -upplevelseEtt års leverans av baconVitvarorAllt te

Är det värt tid och ansträngning?

När jag deltog i tävlingar i stor skala berodde det på att jag hade mycket fritid. Jag jobbade skift så jag hade alltid några timmar på morgonen eller kvällen för mig själv. När jag tittar tillbaka har jag varit extremt sugen på att vinna fantastiska priser men ta bort dem och det kan vara mycket ansträngning för mycket liten belöning.

inte ett annat meme

Du kan också se det på ett annat sätt. Om du gillar att slå dig ner framför TV: n under kvällen krävs det inte mycket ansträngning för att ha en bärbar dator framför dig som deltar i tävlingar samtidigt. Och om du börjar vinna det udda priset blir det som jul hela året.

Hur man vinner tävlingar - Rickys experttips

  1. Skapa ett separat e -postkonto eftersom du får mycket e -post. Yahoo eller Gmail erbjuder gratis e -postkonton och de är enkla att konfigurera.
  2. Kontrollera alltid reglerna. Det är inte bra att gå in och vinna en tävling om en semester på Bahamas om du inte kan ta dina barn!
  3. Håll koll på dina vinster. Om du börjar vinna några tävlingar, notera vad du vann och när. Om du går igenom en karg period av att inte vinna kan du se tillbaka på detta för att hålla dig motiverad.
  4. Räkna med att vinna. Jag tror att positivitet brödar positivitet. Om du vaknar varje morgon och säger till dig själv att det kommer att bli en skräpdag så kommer det förmodligen att vara det. Samma med comping. Om du inte tror att du någonsin kommer att vinna så kommer du förmodligen inte.
  5. Följ proffsen. Jag är absolut ingen tävlingsexpert men de finns. För inspiration och ytterligare tips, kolla Di Coke på Superluck.me - den här damen har vunnit allt och mer.

Ricky Willis är en prisbelönt bloggare - han driver Skint Dad -blogg .

Se Även: