Miley Cyrus hånar påståenden om drog- och alkoholberoende med kraftfulla 'före och efter' -bilder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Instagram

Miley Cyrus har gjort ett djärvt steg för att skratta av påståenden att hon är beroende av droger - genom att lägga upp en & apos; före och efter & apos; snap som visar de förmodade effekterna.



Den kontroversiella skådespelerskan har mött oändliga rykten om att hon tar droger, men verkar nu subtilt förnekat dem med ett hånfullt foto av hur mycket hon har förändrats - med att hon säger att hon faktiskt har blivit mer naturlig.



Snäppet, med titeln & apos; Miley före droger och efter & apos ;, visar henne för några år sedan med ett fullt ansikte av smink och långa hårförlängningar på den röda mattan, bredvid ett snäpp av hennes nakna ansikte med kort hår och en röstväxlare i hennes mun.



Hon skrev: 'Miley cake face, 500 extensions och på en röd matta VS 0 make up, kort hurr bryr sig inte hemma #drogmissbrukare #alkoholist.'

Instagram

Hon lade också till ett inlägg 'Före och efter att hon blev alkoholist' - vi tror att hon kan vara angelägen om att få fram ett meddelande här.

Den här gången ser hon ganska lik ut i båda bilderna, men bilden före visar henne med ett lite smalare ansikte när hon bildar det: 'Alkohol och viktökning', medan nästa bildas: 'Metabolism'.



Hon skrev: 'And one dog death', som antyder hennes älskade Floyds död tidigare i år.

Vilken subtil grävning på alla hatare Miley.



Instagram

Hon lade sedan till en snap med titeln 'Droger' som visar hur hon tuttar i ett halsband av glitter och kulor.

Sångaren skrev: 'Det besvärliga ögonblicket när ditt hjärta är fullt av hat och det enda sättet du vet hur du ska hantera det är att hata andra lika mycket som du hatar dig själv ... Prova att måla ... Det hjälpte mig mycket med min ilska. '

Ta den världen.

Se Även: