Hur hittar jag billiga kontaktlinser online i Storbritannien plus pengarbesparande tips och kupongkoder för 2019

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Att ha kontaktlinser behöver inte kosta dig en förmögenhet(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att köpa dina kontaktlinser online kan sänka kostnaderna med hundratals pund - och det är inte mindre säkert än att få dem från dina lokala optiker.



Eftersom alla linser är tillverkade av ett fåtal utvalda tillverkare, platser som Specsavers och Stövlar helt enkelt ge dig identiska linser ompackade i sina egna märkesetiketter.

Att ta en hel del beror helt och hållet på att hitta samma linser, tillverkade av samma företag, med samma recept - men för mindre.

Här är våra bästa tips för hur du hittar billiga kontaktlinser online, inklusive var du kan köpa och hur du kan spara ännu mer pengar när du hittat ett bra pris.



vem kan gå med i costco

Var man ska leta

Du har en laglig rätt till ditt recept (fråga bara din optiker om en kopia) och när du vet vad din är kan du köpa exakt samma linser online billigare.

Leverantörer av kontaktlinser online har råd att sälja sina för mindre eftersom de köper i bulk och skär ut mellanmannen.



Får du det bästa erbjudandet på dina kontaktlinser? Se om du kan spara mer med dessa tips (Bild: Getty)

Den största online -kontaktlinsförsäljaren är Vision Direct med FeelGoodContacts kommer på andra plats. När vi jämför priset för Focus Dailies All Day Comfort (30 -pack) var dock de billigaste kontaktlinserna vi hittade hos Optical Express för £ 11 .

Vi rekommenderar att du kontrollerar ditt recept på alla de stora webbplatserna:

5 tips för att få en bra affär

1. Avkoda den kommersiella jargongen

Vision Direct ha ett bra diagram förklara de riktiga namnen på dina egna märkeslinser. Detta gör det lättare att beställa exakt samma typ som optikern har ordinerat dig - även om du kanske föredrar att testa andra, billigare märken istället nu när du har valet (se bara till att du håller dig till ditt officiella recept!).

2. Bedöm dina övriga kostnader

Tänk på att om du inte prenumererar på ditt optikers månatliga schema, kommer du sannolikt att behöva betala för dina egna kontroller och eftervård i butiken (vanligtvis cirka 15 - 30 £), även om du köper dina kontakter online spara mycket mer än så. I alla fall, Lenstore erbjuder nu gratis ögontester och lite eftervård av kontaktlinser.

3. Tjäna pengar när du handlar

Få tillbaka pengar genom att använda cashback -webbplatser som quidco och TopCashback tillsammans med ditt köp som har cashback -priser för alla stora kontaktlinshandlare.

4. Bulk-köp

Om du har råd med en engångsbelopp direkt, kan du spara hundratals pund genom att köpa ett års leverans på en gång.

5. Använd kupongkoder och rabatter

Håll utkik efter kampanjerbjudanden när du väljer vilken återförsäljare du ska köpa från.

FeelGoodContacts erbjuder 10% rabatt på din första beställning med koden MÅ BRA som kommer Vision Direct.

Att samla lojalitetspoäng på dina kontakter kommer också att öka över ett tag, få din från Tesco och du får klubbkortspoäng.

varför heter tesco tesco

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Hitta fler freebies ....
KFC ger bort gratis te Gratis födelsedagsgodis 10 sätt att få gratis drinkar Ät restaurang måltider gratis

Se Även: