Hearthstone Rastakhans Rumble-uppdatering kommer IDAG för spelare över hela världen

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Den senaste versionen av det populära Blizzard-spelet Hearthstone kommer att lanseras senare idag, vilket ger spelarna deras efterlängtade uppdatering.



Nya kort kommer att läggas till i spelet, där några är karaktärsspecifika och några är tillgängliga att använda av alla spelare.



Till spelet läggs också 'Spirit cards' som är nya och ger smygförmågor för en tur medan stridsrop och kombinationer utlöses två gånger för minions. Det finns mer information om vad som finns i spelet på vår uppdateringssida .



Brittiska spelare kan förvänta sig att uppdateringen landar runt 18:00 idag. De på centraleuropeisk tid kan förvänta sig det runt 19.00 medan amerikanerna väl ser det klockan 10.00 Stillahavstid (13:00 Eastern Time).

Hearthstone Rastakhan

Hearthstone Rastakhan (Bild: Blizzard)

Det kan finnas några förseningar i lanseringen men Blizzard-forumen har en serverstatussida som bör hålla intresserade användare uppdaterade om eventuella problem som uppstår under lanseringen.



Uppdateringen är tillgänglig på Battle.net redan som en förbeställning . Hela Rastakhan's Rumble kostar £44,99 och inkluderar 50 kort med Shaman Hero: King Rastakhan och Ready to Rumble-kortbackar.

Challenger-paketet kostar £16,99 och inkluderar 17 kort och Ready to Rumble-kortet tillbaka.



Hearthstone lanserades först på PC och Mac 2014 med iOS- och Android-versioner av spelet som lanserades strax efter. Det finns, enligt Blizzard, 100 miljoner spelare över hela världen.

Vissa rapporter tyder på att spelet kan tjäna så mycket som 40 miljoner dollar per månad för utgivaren och det har blivit en populär eSport-titel tack vare kontantpriser som erbjuds från Blizzard och andra.

Videospel nyheter
Mest lästa
Missa inte

Se Även: