Love Islands Anna Vakili grymt jämfört med en annan tv -stjärna - och hennes syster håller med

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island 2019 -stjärnan Anna Vakili jämfördes med en tävlande på The Chase på måndagen i en lustig meme.



När ITV-dejtingshowen presenterade sin första grupp med öbor, utsattes den så kallade brittiska Kardashian, 28, för en av de många virala inläggen som började cirkulera online.



Genom att placera henne sida vid sida vid sidan av ett mycket olyckligt skott av en tävlande från Bradley Walsh-frontmatchen, skrev en Twitter-användare: 'Trevligt att se ITV-återvinningsdeltagare från The Chase #LoveIsland'.



Och meme gjorde snart rundorna online och skakade över 2000 & apos; likes & apos; och nästan 300 retweets när det publicerades på Twitter.

Anna var föremål för en roligt viral meme (Bild: Instagram)

Anna har döpts till brittiska Kardashian (Bild: Instagram)



Realitystjärnan är den första & apos; kurviga & apos; årets undertecknande (Bild: Instagram)

Men det var inte bara medlemmar av allmänheten som märkte likheten, med Anna & s syster Mandi som till och med delade bilden på sin egen Instagram -sida, tillsammans med en rad skrattande emojis och bildtexten: 'Jag är död'.



Apotekaren Anna är line-upens första kurviga tävlande i år, efter att ITV-utställningen lovade mer kroppsmångfald efter motreaktion.

Hon går med i en blandning av sexiga singlar, inklusive Tyson Furys bror Tommy och Strictly star AJ Pritchards bror Curtis.

Curtis är också en balsalsdansare som sin Strictly star brother och är en av proffsen på den irländska versionen av showen, Dancing With The Stars Ireland.

Alla tävlande 2019 har nu avslöjats (Bild: ITV)

Villan kommer också att innehålla hjärnlådsforskaren Yewande Biala, 23, och skönhetsterapeuten Amber Gil, som är en vän till förra årets tävlande Adam Collard.

Anna talar i sin entré VT och säger: 'Jag tror att jag är annorlunda än alla som har varit med i serien tidigare. Jag har hela glam -looken, jag är rolig men samtidigt känner jag att jag har mer för mig än så.

'Jag studerade hårt och jag har mina mästare. Jag är apotekare och har en bakgrund i Mellanöstern ...

'Mina bästa personlighetsdrag är att jag är väldigt snäll och känslosam, jag gillar inte att se någon skadad.

'Jag är ärlig och jag säger det som det är för människor och deras ansikte. Jag är tillgiven, jag älskar kramar och kyssar, särskilt med en kille.

'Men jag är svår att hantera, jag är en drama queen och jag överreagerar.'