Harry Potter smyckes adventskalender har blivit till salu på Asda - och det är ett fynd

Harry Potter

Ditt Horoskop För Imorgon

Accio denna exakta adventskalender tack, tack



Om Primark & ​​# 39; s topp-till-tå Hogwarts-klädsel inte räckte till kan Harry Potter-fans nu fortsätta att mata sin tillbedjan för trollkarlsfranchisen genom att räkna ner dagarna till jul med en ny Potter-tema gåva.



är tina turner sjuk

Asda har precis börjat sälja en adventskalender med Harry Potter -tema som innehåller magiska smyckestillbehör på 24 dagar som alla utgör en mycket spännande present.



Istället för choklad (eller så väl som ... det är ju jul ...) kan Potterheads bli kreativa genom att gradvis bygga ett eget magiskt armband varje dag, med den otroliga kalendern som innehåller tolv Harry Potter -charmar, samt nio silver och ringar i roséguld.

Du får alla dessa vackra charmar

ellie brown love island

Asda verkar ha det exklusiva på julens mästerverk, med snabbköpet som säljer det för en ganska anständig prislapp på £ 15 - betydligt billigare än några av de andra alternativa adventskalendrarna vi har upptäckt i år.



Enligt Manchester Evening News, det finns allt från mini Hufflepuff -märken till den gyllene Snitch, som du lägger till i ditt charmarmband en efter en varje dag, med slutprodukten redo för juldagen.

Instagram

En unik uppfattning om festlig tradition, vi älskar det faktum att du får en färdig produkt som du faktiskt kan använda i slutet, istället för bara 24 irrelevanta minis.



Instagrammare över hela Storbritannien verkar lika imponerade, efter att ha börjat lägga upp sina recensioner av den eftertraktade kalendern, med en som till och med delar ett foto av den färdiga produkten, så titta bort nu om du inte vill ha några spoilers ...

man utd vs liverpool kanal

Det färdiga resultatet ... är det inte vackert? (Bild: Youtube/The Hufflepuff Queen)

Men på grund av sin enorma popularitet kommer Harry Potter -kalendern sannolikt att säljas ut över hela landet, som redan finns att köpa i butiker.

Tyvärr kan vi inte spåra det online för tillfället på Asda -webbplatsen, även om vi hittade många andra spännande erbjudanden istället, till exempel George 12 dagars jul skönhet adventskalender .

Läs mer

vad betyder 1117
Harry Potter
Saknar stunder som kommer att uppröra fans Bröllopsdag med Hogwarts-tema JK Rowlings förmögenhet Harry Potter -objekt värda

Men det är inte bara adventskalendrar vi är glada över den här julen, när vi läste Asda -webbplatsen såg vi också många andra julklappar med Harry Potter -tema, till exempel hela den åtta filmen Harry Potter DVD -samlingen för £ 35 och Harry Potter Lego för £ 15.

Nu behöver december bara skynda på ...

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: