Gran Turismo Sport släppdatum avslöjat när spelare är inställda på att ÄNTLIGEN se ikonisk franchise på PS4

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Gran Turismo har varit en av PlayStations största franchiser sedan lanseringen på originalkonsolen för decennier sedan.



khabib vs poirier brittisk tid

Men spelare har varit det väntar länge på att den ikoniska racingserien ska landa på Sonys nuvarande generations konsol . Även om Gran Turismo Sport först var planerad att släppas i november förra året, slutade det med att den trängdes tillbaka.



Nu vet vi med säkerhet att spelet kommer att lanseras den 18 oktober.



Spelet har omarbetats under det senaste året för att ge ny betoning på online multiplayer. Och medan seriens mycket omtalade realism fortfarande är närvarande och står för, är det färre bilar den här gången, eftersom fokus ligger mer på att uppgradera och finjustera än att samla ett gigantiskt garage fullt av motorer.

ksi v logan paul tid
Den ikoniska racingserien Gran Turismo lanseras äntligen på PlayStation 4

Den ikoniska racingserien Gran Turismo lanseras äntligen på PlayStation 4 (Bild: sonyplaystation)

'Vi har strävat efter att skapa något som ger en oöverträffad upplevelse när det gäller grafik, ljud och fysiksimulering; en upplevelse som bara kan avnjutas på PlayStation, säger Kazunori Yamauchi, presidenten för spelstudion Polyphony Digital och den ursprungliga skaparen av Gran Turismo-serien.



Tillsammans med standardspellanseringen kommer det också att finnas versioner av begränsad upplaga och digitala Deluxe-utgåvor tillgängliga. Dessa kommer att kosta mer men kommer med några extra förmåner för de hängivna fansen.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: