Google Pixel 2 och Pixel 2 XL: Storbritanniens lanseringsdatum, pris, design och specifikationer för Androids svar på iPhone X

Pixel

Ditt Horoskop För Imorgon

Gadgetfans som väntar med spänning på Googles nästa stora produkt såg äntligen den färdiga versionen på företagets hårdvaruevent på onsdagen.



Företaget tar emot Apples iPhone X med sitt eget par nästa generations telefoner. Sökjätten lanserade 5-tums Pixel 2 och 6-tums Pixel 2 XL vid sitt evenemang i Kalifornien.



Precis som förra årets enhet kommer den att fungera som en standardbärare för företagets Android-operativsystem som visar hur man integrerar hårdvaran med programvaran.



Vi har sammanställt alla de senaste nyheterna om den nya telefonen så att du kan se om det är värt att släppa iPhone till förmån för Googles Android -alternativ.

Utgivningsdatum

Både Pixel 2 och Pixel 2 XL finns att förbeställa nu här i Storbritannien.

Men enheten skickas inte förrän den 15 november. Så vi får vänta lite längre innan vi faktiskt kan få tag på en.



euromillions resultat ikväll Storbritannien

Pris

Precis som den första Pixel kommer de nya telefonerna inte att bli billiga.

Priserna för 5-tumsversionen börjar på £ 629 för 64 GB-modellen och £ 729 för 128 GB-modellen.



porto v liverpool på tv

Priserna för 6-tumsversionen börjar på £ 799 för 64 GB-modellen och £ 899 för 128 GB-modellen.

Design

Google följde Apples ledning och släppte 3,5 mm hörlursuttaget. Det står dock att det innehåller en dongel i lådan.

Pixel 2 och Pixel 2 XL har samma AMOLED -skärmteknik som den första telefonen, men de större enheterna erbjuder en böjd skärm med reducerade ramar som liknar Samsung Galaxy S8 och iPhone X.

Telefonerna har fortfarande glaspanelen som var så utmärkande för den första modellen, men den har krympt något. Det finns också en färgad strömbrytare nu.

Företaget har förvarat fingeravtrycksläsaren på baksidan 'där ditt finger naturligt vilar' och har gjort det snabbare än förra årets erbjudande.

Android Oreo

De nya pixlarna har Android Oreo förinstallerat. Detta är den senaste versionen av företagets mobila operativsystem och bör erbjuda snabbare laddningstider och längre batteritid.

Android på Pixel är en av telefonens viktigaste försäljningsställen eftersom hårdvaran och programvaran kommer att optimeras för varandra. Det finns ingen orörlig bloatware som tenderar att täppa till telefoner från tredje part.

(Bild: Google)

var är dans på is filmad 2019

En av nyckelfunktionerna kallas bild-i-bild och skapar en liten låda för en YouTube-video eller en videochatt som finns ovanpå huvudskärmen.

Android Oreo har nya gränser för bakgrundsplats och WiFi -skanningar och förändringar i hur appar körs i bakgrunden. Dessa gränser förhindrar överanvändning - hjälper till att öka batteriets livslängd och frigöra minne.

Se Även: