giffgaff goodybag ändras - och kunderna får nu dubbla data utan extra kostnad

Tekniska Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Goda nyheter för giffgaff -kunder(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



De säger att ingenting i livet är gratis, men vi tror att vi äntligen har hittat undantaget. Eftersom giffgaff just har meddelat några nya ändringar i sina goodybags som innebär att medlemmar nu kommer att få mer data, utan extra kostnad.



Mobilnätet som är stolt över sina icke-bindande telefonkontrakt har avslöjat att de höjer uppgifterna på £ 10, £ 12 och £ 15 goodybags, som automatiskt tillämpas på alla behöriga medlemskonton.

Den som för närvarande köper goodybags för £ 10 kommer att ha dubbelt så mycket data, med 3 GB ökat till 6 GB, och kan förvänta sig ett mejl varje dag som nu bekräftar att deras ersättning nu har ändrats.

laura första dejten servitris

Under tiden kommer kunder som betalar för 4 GB data med goodybag på 12 pund se att deras ökar till hela 10 GB - det är mer än dubbelt så mycket som de hade tidigare.



När det gäller alla på goodybag på 15 £ ökar den från 8 GB till 15 GB - utan att en enda krona läggs till på räkningar.

Väldigt generös (Bild: Getty Images/Hero Images)



Alla nya kunder som vill registrera sig för ett av varumärkets uttalande rullande SIM-erbjudanden kommer också att få samma extra datatillägg, med alla ovanstående planer kommer också med obegränsade minuter och texter också.

Den stora fördelen med giffgaffs affärsplan är att du kan ändra eller avbryta när som helst, och inte har fastnat i ett långsiktigt kontrakt som du inte längre har råd med.

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

På andra ställen i den enda SIM -världen gör tre fortfarande vågor för sina imponerande obegränsat allt erbjudande för £ 20 per månad, medan Virgin Media har 6 GB data och 1500 minuter för £ 9 per månad - även om båda dessa erbjudanden bara fungerar på ett 12 månaders kontrakt, så i motsats till giffgaffs sluta när som helst tariffer, med Three och Virgin & apos; s erbjudanden är du bunden i ett helt år.

nicolas anelka målfirande

Se Även: