Få ditt eget tillbaka-spelprogram star Dave Benson Phillips nya liv som pro-wrestler

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BBC/Getty)



Barnens BBC -stjärna Dave Benson Phillips blev berömd på det ikoniska 90 -talsspelet Get Your Own Back.



Dave var en fanfavorit på serien - som gick från 1991 till 2003 - som fick barn att hämnas på vuxna genom att få dem blötlagda i dyster gunge.



Och sedan hans tv-dagar tog slut, uppträder 56-åringen fortfarande men på ett helt annat sätt.

Stjärnan har bytt TV -apparater till en boxningsring på grund av att han blev en professionell brottare - trots att hon var 56.

brendan o carroll son

Enligt sin webbplats har han märkt sig som Dark Destroyer och arbetar tillsammans med Riptide.



Dave berättade tidigare att han hade sin första smak av brottande affärer när han arbetade som en blå kappa på Pontins före hans TV -berömmelse.

Han har nu vänt handen till brottning (Bild: Facebook)



Han sa till NEWSAM 2018: 'Tja, jag var en Pontins Blue Coat och bland mina uppgifter blev jag ombedd att döma brottningen. Det var enormt roligt för brottarna eftersom jag på den tiden var den enda svarta blå kappan i Pontins.

14 år gammal knivhuggen london

Dave fortsatte: ”Det var något av stor underhållning och nöjen för alla och sedan när den säsongen var klar hade jag chansen att åka på en brottningstur i Tyskland.

'Jag brottades inte där och var vanligtvis domare, men jag fick lära mig reglerna och var tvungen att lära mig saker ganska skarpt.

Han tävlar ofta i ringen (Bild: Facebook)

'Jag var väldigt nyfiken och lät dem öva på mig och sedan skulle jag öva på dem. Jag var mycket tacksam för min tid i Pontins men hade alltid velat bli sångare och artist. '

Dave berättade nyligen att han alltid drömt om att få en roll i Holby City och att han var förkrossad över att få reda på att det medicinska dramat höjdes.

Han skrev på Twitter: 'Folk har försiktigt spridit nyheterna till mig om att HOLBY CITY, BBC -drama som jag älskar och alltid har strävat efter att dyka upp i, ska ta slut. Jag är verkligen sliten. (sic)'

hur gammal är galna lizzie

Dave Benson Phillips blev berömd på ikoniskt 90 -talsshow Få din egen tillbaka (Bild: Redferns)

Flera av hans fans tog till Twitter för att uppmuntra honom att försöka ta en roll innan showen slutar.

En skrev: 'Det pågår fortfarande fram till mars. Kom in där snabbt! Men det suger. '

En annan tillade: 'Otur Dave. Skulle du inte överväga @BBCCasualty? (sic)'

En tredje tillade: 'Tja, du kanske kan prova en roll i @BBCDoctors för några avsnitt ... Jag är säker på att gunge -terapi kommer att bli enormt populär som kan göra en berättelse !! (sic)'

Se Även: