George på Asda lanserar skoluniformbutik och föräldrar kan få full outfit för under £ 10

Skoluniformer

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Asda George)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



George på Asda har lanserat sitt sortiment av skoluniformer, som inkluderar tillbehör och skor.



prins Harry las vegas

Alla föräldrar som vill slå tillbaka till skolhastigheten innan det nya läsåret i september kan komma upp enhetliga föremål från så lite som £ 2 .

Hela sortimentet finns nu i butiker och online på Asda.com och inkluderar skjortor, tröjor, koftor och byxor, samt sportkläder och skor.

(Bild: Asda George)



Kunniga shoppare kan plocka upp en hel outfit - skjorta eller pikétröja (från 2,50 £), tröja (från 2 £) och kjol eller byxor (från 3 £) från 7,50 £.

(Bild: Asda George)



Objekt är tillgängliga för barn i åldern tre till 18 år - perfekt för College- och sjätteformstudenter , så kunniga shoppare kan få dessa slantar att gå lite längre genom att fylla på tidigt.

(Bild: Asda George)

när dog doreen wise

Om det inte är ett alternativ att spendera en förmögenhet på skoluniform för barnen eller några saker i hemmet den här månaden, har vi precis det som hjälper dig att få dina pengar att gå lite längre om du planerar att handla på George på Asda.

omröstning

Skulle du köpa en budgetuniform?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Återförsäljaren har också en 100 dagars garanti på varor , som gör det möjligt för kunder med ett giltigt kvitto att returnera eller byta ut George -varor som de är missnöjda med inom 100 dagars tidsram - vilket ger shopparna extra sinnesro.

(Bild: Asda George)

Men George har blivit slagen på pris av budgethandlaren Aldi som återigen har släppt sitt populära uniformspaket på £ 5.

Läs mer

bästa swingersklubben i Storbritannien
Skoluniformer
Aldis bästsäljande uniform är tillbaka Lidl £ 4,50 enhetligt paket Gratis £ 15 utgifter på Matalan George på Asda uniform för under £ 10

High street -rivalen M&S har 20% rabatt på early bird -erbjudanden på uniformer som körs för tillfället för kunniga kunder, men det slutar vid midnatt ikväll (3 juli).

Se Även: