Äkta Apple -blixtkablar upptäcktes på Tesco för ett fynd £ 1

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Kablarna brukar ge dig en liten förmögenhet(Bild: iStock Unreleased)



Apples produkter är kända för sina skyhöga priser, oavsett om du är ute efter en helt ny bärbar dator eller bara en ny laddningskabel.



lily james och matt smith

Tills nu. Eftersom det måste vara det billigaste Apple -avtalet någonsin har upptäckts hos Tesco, som erbjuder äkta Apple blixtkablar - fortfarande i sitt begränsade säkerhetsfall - för bara £ 1.



Med en längd på en meter fungerar den laddande USB -datakabeln med iPhones, iPods och iPad, och är en stor lyx jämfört med den vanliga £ 1 version köper vi från eBay varannan vecka.

Titta på det här fyndet som har upptäckts i Tesco

Brukar sätta dig tillbaka £ 19 per tråd, trådarna har upptäckts med reducerade till tydliga skyltar på dem i butiken på Tesco, särskilt Paisley -butiken.



Den massiva rabatten rapporterades ursprungligen av fyndjägare på erbjudandeforum HotUKDeals, och har sedan dess fått en hel del kommentarer från andra shoppare som är angelägna om att få tag på den rabatterade kabeln.

kommentatorer för bbc vinter-OS

Tyvärr är den kanske inte tillgänglig i alla Tesco -butiker (Bild: Apple)



Tyvärr finns det inget ord om huruvida det extrema erbjudandet är en nationell affär, med en annan kommentator som säger att hennes bara har rabatterats med £ 1, vilket gör det nu £ 18 - fortfarande ett rejält pris.

Läs mer

Apple -erbjudanden
MacBook Pro iPad Macbook Air Bästa Apple januari -erbjudanden

Vi kunde inte heller hitta något om det på Tescos webbplats, där den billigaste ljuskabeln är Tescos egen version på en meter för £ 8.

Se Även: