Gemma Atkinson och Gorka Marquez delar första titt på flickan och avslöjar namn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gemma Atkinson och Gorka Marquez har delat den första glimten av sin förtjusande dotter och avslöjat hennes namn.



De stolta föräldrarna välkomnade sin flicka den 4 juli och sa till fansen att de inte kunde vara lyckligare. & Apos;



Efter att ha fått deras glada nyheter på Instagram erkände den nya mamman Gemma att hon inte skulle lägga upp några bilder på deras nya ankomst förrän hon först hade presenterats för sin familj och sina vänner.



Två veckor efter förlossningen har Gemma och hennes Strictly Come Dancing beau Gorka äntligen behandlat fansen med ett ögonblick av deras lilla.

(Bild: Chilli Media)

Gemma och Gorka anpassar sig till livet som nyblivna föräldrar (Bild: Instagram)



Gorka, 28, tog till Instagram för att dela några bilder och avslöjade sin dotters namn: Mia Louise Marquez.

Den söta snap visar & apos; Mini Marquez & apos; - som hon kärleksfullt smeknamn - tyst snoozing i sin spjälsäng.



Den nyfödda, som har brunettlås som båda sina föräldrar, är klädd i en mysig stickad rosa tröja, en vit babygrow och har några bomullssockor över fötterna.

Förra veckan gummade mamma Gemma, 34, förra gången: 'Jag vet inte hur, men vi har välsignats med den mest avslappnade, lugna, zen -liknande bebisen som hittills äter och sover var fjärde timme som en topper och däremellan är glad att roa sig med en bra gammal spark och vrida sig i sin barnvagn. '

Gorka kysser kärleksfullt Gemmas bump (Bild: Instagram)

Medan hon erkände moderskapet & apos; var en dröm & apos; just nu berättade hennes partner Gorka tidigare för fans att deras dotters ankomst till världen inte hade gått så smidigt som de hade förväntat sig.

Den spanska infödingen meddelade sina barnnyheter på sociala medier tidigare den här månaden och skrev: 'Hon är otrolig och hon gjorde verkligen en entré, vilket ibland gjorde oss alla ganska rädda.'

Sedan hyllade han sin flickvän i två år och kallade Gorka Gemma för en & apos; absolut hjälte. & Apos;

'Efter att ha sett dig gå igenom allt du gjorde för att väcka vår lilla tjej har det fått mig att älska och respektera dig ännu mer. Vilken soldat du är. Jag kunde inte vara mer stolt över dig !! ' han sa.

Gorka och Gemma träffades på uppsättningen Strictly Come Dancing 2017 (Bild: Instagram)

Det lyckliga paret träffades i serien Strictly 2017 när de samarbetade med olika människor, men det hindrade inte romantiken från att blomstra.

Gemma hade till och med skämtat om att hon med glädje skulle välkomna den ökända Strikt förbannelse om det innebar att hon kunde hitta en man - och på Alla hjärtans dag 2018 blev paret äntligen offentligt med sin romantik efter mycket spekulationer.

Tidigare Hollyoaks-skådespelerskan Gemma bekräftade nyheten via Instagram tillsammans med en romantisk solgjuten bild av dem på semester tillsammans och såg underbara ut i sina badkläder.

jessica rose love island

'Här är för många fler barn. Grattis på alla hjärtans dag Gorka Marquez, sa hon.

Till jul samma år var paret allvarligt, med Gorka som tog henne till sitt hemland Bilbao för att träffa hela hans familj.

Och i februari i år avslöjade paret att de väntade sitt första barn tillsammans med en söt snap av Gemmas hundar Ollie och Norman som stolt förklarade att de skulle bli storebröder.

Se Även: