Gratis par Samsung Galaxy -knoppar värda över £ 100 för Vodafone -kunder

Samsung Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Sådana freebies ses vanligtvis bara på lanseringsdagar



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du redan funderade på att ta en av Samsungs Galaxy S10+ S10 5G -telefoner - kan det vara dags att ge efter, eftersom Vodafone erbjuder en mycket imponerande freebie på de supersnabba telefonerna.



Kunder som köper en ny Samsung Galaxy S10+ eller S10 5G från Vodafone före den 12 augusti kan du få ett gratis par Samsung Galaxy Buds, som för närvarande kommer att göra dig rejäl tillbaka £ 113,30 på Amazon.

Båda enheterna är tillgängliga på Vodafones helt nya obegränsade 5G -planer, så att du kan skölja det supersnabba nya internet för allt det är värt.

Samma Galaxy -knoppar säljs för närvarande för £ 113,30 på Amazon



Medan S10+ är tillgänglig från £ 56 per månad (med en £ 29 i förskott) kan du få S10 5G från £ 72 per månad (även med en förskotskostnad på 29 £).

För något lite billigare finns det också Samsung Galaxy S10+ med 5 GB data för £ 48 per månad med en £ 29 i förskott, som för närvarande säljs från sina ursprungliga £ 50 per månad plus £ 99 i förskott, vilket ger dig en besparing på £ 118 - och det är innan du lägger till de gratis Galaxy -knopparna!



Erbjudandet är tillgängligt på Samsung S10 och S10+ 5G (Bild: REUTERS)

Vodafone har tre obegränsade 5G -planer att välja mellan - Unlimited Lite, Unlimited och Unlimited Max - som alla levereras med obegränsat spel med tre månaders fri tillgång till Hatch Premium, samt tillgång till Vodafones VeryMe -lojalitetsapp, som gör dig annorlunda freebies och rabatter varje vecka.

För att få de kostnadsfria Galaxy -knopparna, se bara till att du gör ditt köp mellan nu och den 12 augusti 2019 och ansök sedan om din freebie på Samsungs webbplats här.

De är kända för sitt fantastiska ljud

  • Vodafone Unlimited Max: För £ 79 per månad (£ 29 i förskottskostnad) ger det användare obegränsad data i hastigheter så snabbt som enheten och nätverket tillåter. Det är perfekt för personer som vill dra nytta av den senaste tekniken-som live virtuell verklighet-titta på live-TV och sport i 4K med ultrahög definition (HD), realtids multiplayer-spel på språng eller ladda ner boxer i supersnabbt tid.
  • Vodafone Unlimited: För £ 75 per månad (£ 29 i förskott) erbjuder den hastigheter på upp till 10 Mbps, vilket gör den idealisk för kunder som vill videoströmma över Standard Definition eller High Definition utan att oroa sig för deras dataanvändning.
  • Vodafone Unlimited Lite: För £ 72 per månad (£ 29 i förskott) erbjuder den hastigheter på upp till 2 Mbps. Denna tjänst riktar sig till användare som vill chatta i sociala appar, surfa på internet och strömma musik.

Läs mer

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Bästa mobiltelefonerbjudanden Bästa SIM-erbjudanden Bästa smartphones för 2020 Bästa Android -telefoner

Vodafones kunder kan också lägga till ett underhållningspaket i sin plan, med nätverket som låter dig välja mellan Spotify Premium, Amazon Prime Video, Sky Sports Mobile eller ett NU TV Entertainment Pass mot en extra avgift.

Se Även: