Fortnite -leksaker är på väg att säljas på Asda och Smyths

Jul Handla

Ditt Horoskop För Imorgon

Vad du än gör, visa inte barnen



Storbritannien semestermål för par

Oavsett om du har gjort alla dina julhandeln eller inte ens börjat med det, vill du ta dig till Asda eller Smyths imorgon, eftersom de ska börja sälja Fortnite -leksaker.



Eagle eyed shoppers upptäckte de äkta uppsättningarna av leksakerna till salu på Asda , även om han fick höra att han inte fick köpa dem förrän den 1 december, eftersom leksakerna av misstag hade lagts ut en vecka för tidigt.



I sitt inlägg sade Gary Thompson, som lade märke till produkterna till salu: 'Fortnite äkta leksaker. Dessa var i Asda George på Glasgow Fort lördagen den 24. När man försöker köpa dem.

Dessa har upptäckts i Asda

Till sa nej. Ingen försäljning förrän den 1 december. Till och med chefen sa nej till att sälja dem. Lamapaket och kistor fanns också tillgängliga. Måste köpa leksak för Fortnite -fans. '



Enligt användare på erbjudandena HotUKDeals där bilder på leksakerna ursprungligen publicerades, är priserna på leksakerna inställda på 9,97 pund för en fylld lama, 11,97 pund för enstaka figur, 34,97 pund för 4 -pack (tror att de är mindre än enkelsiffrorna), £ 24,97 för stor lamapresent, 8,97 kr för bröstet. & Apos;

De är dock inte det billigaste



Tydligen Smyths leksaker kommer också att lagra leksakerna från och med imorgon, om du inte har en Asda nära dig, även om vi tror att det kommer att bli rejäla köer på lördag morgon.

Även om vi räknar med att de kommer att bli slutsålda har leksakerna varit under omslag hittills, men har inte kommit in på någon av de tio bästa jullekslistorna, inklusive den mest pålitliga av dem alla - julleksrundan upp från Dream Toys.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

Se Även: