Fem män fängslades i 131 år för att ha knivhuggit 'mild' tonårspojke med svärd och knivar

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Visa galleri

Fem män fängslades i dag i sammanlagt 131 år för att ha knivhugit en & apos; mild och kärleksfull & apos; 16-årig pojke ihjäl med svärd och knivar under en & apos; galen attack & apos ;.



är Lacey Turner gravid

Hani Hicham Abou El Kheir möttes av upp till tio personer medan han gick genom ett bostadsområde med sin flickvän och en vän.



Under attacken mot Churchill Gardens gods i Pimlico, centrala London, blev han knivhuggen mer än 20 gånger av sina angripare, som bar en rad vapen och hade ansiktet täckt.



Hani fick svåra knivhugg i huvudet, armarna, benen och bålen och fördes till sjukhus där han dog den 27 januari förra året.

På Old Bailey idag dömdes Craig Boyce, 26, från Paddington, till livstid och kommer att avtjäna minst 27 år för sin del i mordet.

Ahmed Mikhaimar och Arber Barbatovci, båda 20 och Pimlico, och Tarquai Joseph, 19, från Maida Vale, dömdes alla till livstid med minst 26 år.



En 20-årig man från Camberwell, som inte kan nämnas av juridiska skäl, dömdes också.

Alla fem männen dömdes för mord av en jury på tisdagen.



I ett uttalande som lästes upp i domstol idag berättade Hanis mamma, Pauline Hickey, om den sorg hon kände när hon förlorade sitt enda barn och sa att han bara hade övervunnit ångestattacker för att ge sig ut på egen hand åtta veckor innan han dödades.

(Bild: PA)

Hon sa: 'Jag tänder på honom varje dag och jag kan inte komma överens med att jag aldrig mer kommer att se hans varma, vackra leende eller hans besvärliga promenad eller höra hans barnsliga röst och explosiva skratt, så som han sa & apos; mamma & apos ; ständigt och berättade att han älskade mig varje dag, röran han lämnade sitt sovrum i och hans tunga kramar.

Hani var en mild och kärleksfull jätte och det var det som gjorde honom till min Hani.

'Varje dag förväntar jag mig att han kommer in genom ytterdörren med sitt vackra leende och säger & mamma vad finns att äta? & Apos;

'Jag kan inte möta sanningen om Hanis död och jag kan inte komma över den förödande bilden av min son som ligger död på sjukhuset.

ashley storebror Storbritannien

'Tanken på en framtid utan min Hani lämnar mig trasig. Jag kommer aldrig att se honom uppnå en värdig karriär, gifta sig eller skaffa barn. Han skulle ha skapat en kärleksfull man och far. '

Polisen sa att han var den första tonåringen i London som dödades i en knivattack 2013.

Efter dagens domsavgörande sa detektivinspektör Neil Attewell: ”Det är tillfällig acceptans av knivar bland unga människor som har lett till onödig förlust av ännu en ung person i London.

'Hani hade varit ute med vänner när han blev jagad och påhoppad i massor.

'Den vansinniga attacken genom gatorna i Pimlico lämnade minst två av gängmedlemmarna med skador, vilket ger en tydlig indikation på hur grymt de attackerade Hani. Tyvärr hade Hani mycket liten chans att fly.

Nu kommer fem personer att dömas till långa straff för den roll de spelade i Hanis död.

'Mina officerare har obevekligt arbetat med att förfölja de inblandade och föra dem inför domstolarna.

'Idag har sanningen äntligen kommit ikapp de inblandade, ett antal som har visat liten ånger för sina handlingar.'

Donjeta Gashi, 21, i Kentish Town, kommer att dömas vid ett senare tillfälle efter att hon befunnits skyldig till en rättegång för att ha förvanskat rättvisan. Hon friades från en andra åtal för att ha förvrängt rättvisans gång.

det lilla främmande slutet förklaras

Ytterligare en tilltalad, Yassine Sidi-Ammi, 19, godkändes av juryn för att förvränga rättvisans gång.

Scotland Yard erbjuder en belöning på upp till 20 000 pund för information som leder till identifiering, gripande och lagföring av andra som tros vara inblandade i Hanis mord.

Se Även: