Fearne Cotton medger att äktenskap och moderskap har 'ansträngts' av lockdown

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Fearne Cotton har öppnat upp om de kamp hon mött i lockdown när hon befann sig kollidera med sin man och deras barn.



Den 38-åriga tv- och radiovärden har varit gift med 43-årige musiker Jesse Wood-son till Rolling Stones-rockern Ronnie Wood-sedan 2014.



är mr tumble gift

Paret har två barn tillsammans-en sjuårig son vid namn Rex och en fyraårig dotter som heter Honey.



Men att vara sambo med sin man och två små änglar har visat sig vara ett test på Fearnes tålamod, eftersom hon erkände att både hon och Jesse har kommit in i argument under de senaste fyra månaderna av lockdown.

Fearne Cotton och maken Jesse Wood har argumenterat sig igenom lockdown (Bild: WireImage)

Fearne talade om sin Happy Place -podcast och förklarade: Jag är en mycket eldig person, och Jesse kan också vara ganska eldig.



Vi har säkert argumenterat inför barnen. De flesta föräldrar har någon gång.

Det är inte vanligt men vi har definitivt haft en pop på varandra framför dem - och du mår inte bra av det efteråt.



Fearne och Jesse knöt knuten den 4 juli 2014 (Bild: fearnecotton/Instagram)

Jag har också ropat på mina barn som jag tror att de flesta föräldrar har, särskilt under lockdown.

strikt 2019 romanska rykten

Hon fortsatte med att förklara att hon har funnit sig själv skrika på och bli ropad på sig själv av alla familjemedlemmar men lyckas ta sig samman genom att påminna sig själv om att inte agera som ett barn.

Fearne har diskuterat sina tidigare kamper med maken Jesse och avslöjade förra året att de hade gått igenom en grov fläck under sitt sexåriga och äkta äktenskap.

Fearne avslöjade tidigare att hon och Jesse fruktade att deras kärlek till varandra hade tagit slut 2018

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Hon berättade för Red Magazine: [År 2018] Jesse och jag träffade en grov fläck - han var borta, turnerade obevekligt, jag försökte behålla min egen karriär medan jag tog hand om våra barn och vi höll desperat fast vid vårt äktenskap.

Mitt i denna gigantiska rad tror jag att vi båda undrade vart kärleken hade tagit vägen och oroade oss för att den inte skulle komma tillbaka.

Paret lyckades dock arbeta igenom deras argument - med Fearne som förklarade sin kärlek till Jesse på Instagram dagar efter att hennes intervju med Red Magazine hamnade i hyllorna.

Se Även: