Fallout 4:s Automatron DLC låter dig bygga dina egna droider - men R2-D2 är de inte

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Har du någonsin velat bygga din egen Terminator? Nåväl, nu kan du – Automatron, det första DLC-paketet för den magnifika Fallout 4 , skickar dig tillbaka ut i ödemarken med nya robotkompisar i släptåg.



Utvidgningen av kärnspelets expansiva hantverkssystem låter Automatron dig anpassa och bygga från grunden alla slags AI-robotar för att hjälpa din farliga resa bland de post-nukleära ruinerna av Boston.



R2-D2 dessa käkar är inte – pansarpläterade och beväpnade till tänderna, du kan skapa allt från flygande droider, kvicka-sprintande bots till luddiga tankliknande automater.



Och du kommer att behöva deras eldkraft också - för att rädda de nyckelkomponenter som behövs för att bygga de mest effektiva robotarna, måste du ta dig an några av de mest utmanande mekaniska skurkarna som Fallout 4 hittills har producerat.

Automatron låter dig anpassa och bygga från grunden alla slags AI-robotar

Automatron låter dig anpassa och bygga från grunden alla slags AI-robotar

Men tyvärr får spelets berättelse och leverans till och med Schwarzeneggers dödögda bot att verka som Shakespeare.



Den viktigaste nya uppdragslinjen, som varar i cirka fyra eller fem timmar, låter dig ta dig an en galen robotöverherre som heter The Mechanist.

Och de linjära uppdragen som får dig att jaga den här fienden är långt ifrån seriens bästa och lyckas inte introducera några nya och verkligt engagerande karaktärer.



Läs mer: Nya videospel att hålla utkik efter i april 2016 – inklusive Quantum Break, Dark Souls 3 och Ratchet & Clank

De två nyckelrobotarna i den här ekvationen (nya följeslagaren Ada och AI-antagonisten Jezebel) är helt enkelt inte särskilt intressanta, och saknar charmen hos befintliga mekaniserade kompisar som Codsworth.

För dem som har känt att Fallout 4 drivit serien för långt mot action framför rollspel, fortsätter den förändringen.

vad hände med jessie j

Ändå var uppdragslinjen, på gott och ont, alltid förväntad att spela andra fiol till robothantverkssystemet, vilket är jättekul.

Även om detta kommer att komma som en besvikelse för de som redan har letat i ödemarken efter varje hemlighet, kommer de som fortfarande letar efter att kunna göra det nu med en fantastisk hemmagjord droid vid sin sida.

Plattform: PC , PS4, Xbox One

Pris: £7,99

Senaste spelrecensioner
Mest lästa
Missa inte

Se Även: