Emirates lanserar en enorm försäljning på flyg under 2019 med allvarligt billiga priser

Billiga Flyg

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Du behöver inte vänta till januari -försäljningen om du är ute efter ett reseavtal, eftersom Emirates just har sänkt priserna på flygningar för 2019.



Flygbolaget har startat en hel del rabatter genom att erbjuda några mycket lockande erbjudanden på glamorösa destinationer, inklusive Dubai, Bangkok, Johannesburg, Kuala Lumpur, Colombo och Perth.

Den bästa delen? Rabatterna gäller på flyg mellan 31 december 2018 och 30 november 2019 - så du har nästan ett helt års datum att spela med!

Det är också goda nyheter för familjer eftersom det finns flygresor under skollovsdagarna, oavsett om du funderar på en halvtidsresa utomlands eller funderar på en vintersollov.



Du har ett generöst bokningsfönster, eftersom försäljningen inte slutar förrän torsdagen den 31 januari, vilket innebär att du kan hålla dig kvar tills efter jul om du har sprutat på presenter.

Det finns billiga flyg till Dubai (Bild: iStockphoto)



Men det är värt att komma in tidigt om du vill försöka slå folkmassorna för att få de bästa fynden.

Det finns gott om erbjudanden för närvarande men för att ge dig en hjälpande hand har vi valt ut några av de bästa erbjudandena på returflyg som kan hittas.

Bästa erbjudandena på Emirates flashrea

De billigaste priserna tenderar att vara från London Gatwick, men det finns rabatterade priser från en mängd brittiska flygplatser inklusive London Gatwick, London Heathrow, London Stansted, Birmingham, Manchester och Newcastle.

De priser vi har lyft fram är baserade på ekonomipriser, men det finns också rabatter på Business Class -priser som börjar från £ 2,169 ppp (baserat på flyg till Dubai från London Gatwick).

Läs mer

Dubai semester
Bästa saker att se och göra Bästa billiga hotell Kan det slå Orlando för nöjesparker? Inuti lyxhotellet Atlantis, The Palm

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: