E -postmeddelanden mellan 'pedofil' Clement Freud och Madeleine McCanns föräldrar ska undersökas för undersökning av sexuella övergrepp mot barn

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

E -postmeddelanden mellan & predatorisk pedofil & apos; Sir Clement Freud och Madeleine McCanns föräldrar kommer att undersökas som en del av en undersökning av sexuella övergrepp mot barn.



Meddelanden som utbyts mellan den avlidne MP och föräldrarna till den saknade Madeleine kommer att skickas till en utredning om anklagelser om historiska övergrepp, enligt The Star.



Avslöjandet kommer efter att nyheten att ex-MP och TV- och radiostjärna hade en villa på orten Madeleine McCann försvann från och blev vän med sina föräldrar Kate och Gerry veckorna efter att hon försvann.



En kvinna som säger att hon var ett offer för Freud hävdar att hon berättade för polisen om hans kopplingar till familjen, men ingenting gjordes.

Nu säger Vicky Hayes, 64, att hon anmälde sina bekymmer till polisen två år efter att ha läst Kate McCanns bok Madeleine.

Vicky hade upptäckt att Freud verkade vara en privatperson som inte tyckte om medias strålkastarljus och tyckte att idén om att han skulle underhålla McCanns, efter att Madeline försvann, var udda.



Hon berättade för ITV News: 'Jag läste Kate McCanns bok och blev genast upprörd och orolig för att Clement Freud hade bjudit in McCanns till sitt hem.

”Han var en privat man, inte typen som plötsligt blev vän med ett par som hade intensiv uppmärksamhet i media. Det skakade verkligen med mig, fick mig att känna mig väldigt orolig.



Läs mer:

Madeleine McCann

Madeleine McCann var bara tre när hon försvann (Bild: PA)

'Han hade ett hem i Praia de Luz, men varför bjuda in dem och laga mat åt dem?' Ms Hayes fortsatte.

'Ingen annan skulle ha trott Freud kunde misshandla och våldta, men han gjorde det mot mig.

'Jag är arg polis avvisade min information.

”Min son skrev till polisen med mitt konto och oro över Freud i samband med McCanns, men han fick aldrig något svar.

Clement Freud anländer till Savoy Hotel i London för att delta i en fest för att fira 36 år

Sir Clement Freud var en pedofil, hävdas det (Bild: NEWSAMpix)

'Jag har ett sexårigt barnbarn, en ung tjej som Madeline. Om du har något du tycker måste ses över måste du berätta det för någon. Det är vad jag gjorde.

'Det var därför jag kontaktade polisen, när jag läste Kate McCanns konto ville jag att detektiverna skulle veta vad jag visste om Clement Freud.

'Mitt syfte var att befäl skulle undersöka varför han bjöd in dem.'

Läs mer:

Kate McCann och hennes man Gerry McCann

Kate McCann och hennes man Gerry McCann (Bild: Getty)

'Det måste undersökas om Freud hade någon inblandning eller visste något', tillade hon.

'Han kunde allt.'

Metropolitan Police Service har kontaktats för en kommentar.

Hayes, 64, växte upp i Lincoln. I mitten av 1960 -talet besökte Clement Freud sin fars fiskrestaurang där, känd som Syds, för att prova maten.

Hon sa: 'Pappas fiskrestaurang var redan ganska välkänd så Clay, som vi kände honom, kom för att prova sin matlagning när han var i Lincolnshire för hästkapplöpning. Det var när jag träffade honom.

'Han fick genast en glans till mig, jag var 14 då. Jag var vacker och efter det på hans besök skulle jag vänta.

Hon hävdar att han våldtog henne när hon var 17 år efter att ha tagit henne till hästkapplöpningarna.

McCanns sägs vara förskräckta över påståendena om att Freud var en pedofil.

bästa vattenparker i Storbritannien

De blev inbjudna till hans hus två gånger efter att Madeleine försvann och höll kontakten via telefon och e -post.

När hon skrev om sitt första möte - två månader efter att Madeleine försvann - skrev Kate McCann i sin bok: 'Jag är vanligtvis mycket skrämd av människor med hjärnor på planets storlek men Clement var otroligt varm, rolig och omedelbart sympatisk.

Madeleine McCann

Madeleine har aldrig hittats (Bild: Getty)

Han hade lagat en vattenkrasse och äggsallad följt av en kyckling- och svamprisotto som var den bästa risotton vi någonsin har ätit för eller sedan.

Kate och Gerry var två månader kvar i sökandet efter sin dotter när de fick brevet som bjöd in dem till maten på hans fritidshus i Praia da Luz, en kort bilresa från Ocean Club, där Madeleine försvann den 3 maj 2007.

Han bjöd in dem på middag igen i september samma år men de ställde in eftersom de hade fått namnet arguidos i utredningen.

Se Även: