EE lanserar en ny iPhone -plan med tillgång till Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

iPhone(Bild: Getty Images Europe)



EE har lanserat en ny plan för iPhone, inklusive tillgång till Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade, samt obegränsad mobildata och möjlighet att uppgradera till en ny telefon när som helst.



Full Works Plan är den första i sitt slag i Storbritannien, och kommer till och med med valet av tillgång till BT Sport Ultimate -appen.



Marc Allera, VD, BT Consumer, sa: Vi letar alltid efter sätt att erbjuda kunderna de bästa mobilupplevelserna genom partnerskap med världens mest innovativa varumärken.

Och nu, för första gången, kan de få det bästa av EE och det bästa av Apple i en mobilplan.

Tillåter dem att dra nytta av Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade, obegränsad mobildata och möjlighet att uppgradera när de vill - allt på Storbritanniens nummer 1 -nätverk för 4G och 5G.



Planen inkluderar tillgång till Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade (Bild: EE)

Apple Music är Apples musik- och videostreamingstjänst och kostar vanligtvis 9,99 £/månad, medan Apple TV+, teknikjättens TV -streamingtjänst, vanligtvis kostar 4,99 £/månad.



Samtidigt kostar Apple Arcade, Apples prenumeration på videospel, vanligtvis 4,99 £/månad.

Priserna för EE: s nya plan kommer att variera beroende på iPhone samt vilka Apple -tjänster som ingår.

Till exempel kommer en iPhone 11 med Apple Music, Apple TV+ och Apple Arcade att kosta £ 69/månad, medan en iPhone 7 med bara en av de tre Apple -tjänsterna kommer att kosta £ 32/månad.

Läs mer

Rykten om iPhone 12
Apples iPhone 12 prisläckor iPhone 12 & apos; läcka & apos; föreslår fyra modeller iPhone 12 kan äntligen släppa hacket iPhone 12 kan ha fyrdubbla kameror

Även om Apple för närvarande inte säljer en 5G iPhone, inkluderar den fullständiga arbetsplanen tillgång till EE: s 5G -nätverk.

Rykten tyder på att Apples nästa iPhone (ryktas kallas iPhone 12) kommer att ha 5G -kapacitet.

Tyvärr är det fortfarande oklart när, eller till och med, Apple kommer att lansera smarttelefonen i år, utan tecken på en septemberhändelse som vanligt.

Se Även: