Cry-Baby's Hatchet Face, Kim McGuire, död 60 år gammal efter att ha förts till sjukhus

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Rex)



Kim McGuire, som är mest känd för att ha spelat Mona 'Hatchet-Face' Malnorowski i Johnny Depp-filmen Cry-Baby, har avlidit vid 60 års ålder.



Stjärnan ska ha dött efter att ha förts till sjukhus på tisdagen där läkare enligt uppgift upptäckte att hon hade drabbats av lunginflammation, enligt hennes man Gene Piotrowsky.



McGuire togs till intensivvård men svarade inte bra på behandlingen och fick enligt uppgift två hjärtstopp före hennes död på onsdagen.

Hennes död meddelades på den officiella gudomliga Facebook -sidan.

(Bild: Rex)



Efter sin ikoniska roll på Cry-Baby fortsatte McGuire också med i Acting on Impulse, Serial Mom samt HBO-program Dream On and On the Air.

coronavirus i ditt område

När hon vände ryggen till Hollywood, fortsatte McGuire att bli advokat på 90 -talet.



Sedan hennes död har hennes vän Suzy Hixson skapat en GoFundMe -sida för att samla in pengar för att täcka McGuires begravningskostnader och hjälpa till med hennes Emmy-vinnande tv-producent make & livskostnader.

(Bild: Getty)

(Bild: Getty)

Många av er har hört att den söta Kim McGuire gick bort den 14 september 2016. Alla som träffade henne visste att hon tände upp ett rum andra gången hon gick in. Hon var gift med sitt livs kärlek och själsfrände, Gene Piotrowsky, meddelandet på webbplatsen lyder.

Hixson beskriver sina prestationer och avslöjar tragedin som också drabbade McGuires liv när orkanen Katrina slog till.

Kim och Gene bodde då i New Orleans och förlorade tyvärr allt i orkanen. De fick faktiskt simma hemifrån! Som man kunde föreställa sig tog detta en vägtull på både Kim och Gene mentalt och fysiskt, skrev hon.

(Bild: Getty)

De förlorade allt som var dem kära och var tvungna att bygga om sitt liv tillsammans från ruta ett. Kort efter tragedin flyttade de till Mississippi och så småningom till Neapel, Florida. Sedan orkanen blev Kim en fulländad författare med sin kära make Gene vid hennes sida och publicerade egna böcker.

kylie jenner body 2015

Hennes man twittrade också ett rörande meddelande på onsdagen, där det stod: Idag är en mycket sorglig dag. Kim 'hatchet face' McGuire min bästa vän, och mitt livs kärlek gick bort i eftermiddag. Jag älskar dig så mycket.

Se Även: