EE -kunder kan nu GAVA oanvänd data till familjemedlemmar - och det betyder att du aldrig kommer att få slut på internet igen

Ee

Ditt Horoskop För Imorgon

EE mobil

Schemat är tillgängligt för användare på EE-mobilbetalningar per månad och endast SIM-abonnemang(Bild: Getty)



EE har lanserat en ny mobiltjänst som gör det möjligt för användare att presentera oanvänd data till andra familjemedlemmar som är kopplade till samma plan i nätverket.



Telekomföretaget säger att det nya systemet också innehåller verktyg för att göra det möjligt för föräldrar att övervaka deras barns dataanvändning, begränsa dataroaming utomlands eller stoppa samtal till premiumnummer.



ronnie o sullivans pappa

Den nya presenttjänsten gör att huvudmedlemmen i ett konto kan se återstående data för alla användare i en plan och sedan flytta tillgänglig data från en planmedlem till en annan i steg om 500 MB.

Har du alltid slut på data? Varför inte be din syster att skicka dig några

katie piper baby pappa

Företagets marknadsdirektör Max Taylor sa: 'Vi vet att det är svårt för föräldrar att hantera den rätta balansen mellan att låta sina barn komma online, men också ha kontroll över hur mycket och vad de får tillgång till.



Det är därför vi har lanserat Storbritanniens första mobilplaner som gör att familjer kan ge data till alla på deras konto med inbyggd föräldrakontroll.

'Så nu kan mamma och pappa förvandla sina data till digitala fickpengar och belöna barnen för gott beteende, eller minska beloppet de använder, allt utan att behöva spendera ett öre mer.'



Föräldrakontrollen inkluderar också möjligheten att begränsa innehållet som ett barn får tillgång till när det surfar på webben med hjälp av deras data.

Schemat är tillgängligt för användare på EE-mobilbetalningar per månad och endast SIM-abonnemang.

EE sa att det kommer att ge ytterligare 1 GB data per månad för varje ny dataplan som läggs till ett konto som en del av schemat, med data som också kan skickas från vissa mobila bredbandsplattor och mobila bredbandsenhetsplaner.

antonio banderas och melanie griffith skiljer sig

Företaget sa att såväl som familjer kan planen också vara ett 'bra alternativ' för vänner eller huskamrater.

Se Även: