easyJet vinterflyg 2018 till salu - se hela listan över nya rutter och bästa erbjudanden för billiga flyg

Billiga Flyg

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: REX/Shutterstock)



Vi kanske i mitten av sommaren, men easyJet har precis gett oss en anledning att bli upphetsade när vintern kommer tillbaka!



Det beror på att budgetflygbolaget har lagt ut sitt flygschema vintern 2018/2019 till försäljning, med datum fram till den 24 mars 2019 - och den här säsongen ökade det 19 nya rutter för britterna.



I händelse av att den tidiga fågeln fångar mask, kan semesterfirare ta upp några mycket frestande erbjudanden för skollovet också inklusive oktober och februari halvår samt jul.

Med tanke på att du kan fånga upp tur och returflyg till Europa från £ 56 , det är i princip den perfekta ursäkten för att börja din semesterplanering.

Trots allt, även om det har lite trist och kallt väder, erbjuder vintern en uppsjö av semestertyper oavsett om du är på väg till bergen för att åka skidor, njuta av värmen på vintersolplatser eller vill utforska julmarknaderna under en storstadssemester.



Och i vinter erbjuder easyJet en rad helt nya rutter - kolla hela listan nedan.

shaun wright-phillips naomi brun

Läs mer



Reserbjudanden 2019
Billiga maj -erbjudanden Billiga flyg till Spanien Billigaste all-inclusive-ställen för britter easyJet sommarrea för bästa erbjudanden 2019

Full lista över nya easyJet -rutter

Alla priser baseras på ett sätt.

Förutom de nya rutterna finns det massor av bra erbjudanden att göra - särskilt om du funderar på att utforska en ny europeisk stad men inte vill bryta banken.

Du kommer att bli bortskämd med valet tack vare de glamorösa destinationerna som ingår i returerbjudandena på £ 56.

Du kan till exempel gå till Romantikens huvudstad Paris , kolla in fantastiska museer i Amsterdam , eller få lite stor stilinspiration i mode hotspot Milano .

Du kan köpa billiga flyg till Paris (Bild: Getty)

Det finns gott om bra Europeiska städer som är billiga för en långhelg också, vilket betyder att det är lättare än någonsin att hitta en budgetvänlig semester.

Vill du njuta av lite kultur? Prag har tippats som den bästa värdestaden för kultur - och med flyg från £ 54 tillbaka kan du göra semesterbudgeten lite längre!

(Bild: iStock Editorial)

Naturligtvis medför vintern också högtiden, och för dem som funderar på att kolla in julmarknaderna är det väl värt att boka tidigt för att få några av de bästa erbjudandena.

(Plus att det betyder mer spenderande pengar kvar att använda på marknaderna själva!).

Tyskland är känt för att vara hemmet för traditionella marknader, som du kan utforska tack vare de billiga flyg som erbjuds återvänder till Berlin från £ 51 , eller Hamburg från £ 53 .

(Bild: Getty Images)

bästa 100 £ tablett

För dem som vill ha något lite längre än ett helglov, då kan en skidsemester vara just det. Det finns sol, snö och några seriöst mysiga stugor att hitta, för att inte tala om afterski.

Naturligtvis har skidsemestrar ett rykte om sig att vara ganska dyra, så om du kan få billiga flyg kan det hjälpa till att hålla kostnaderna nere.

easyJet har för närvarande returflyg till hotspots som innsbruck och Genève från £ 56 tillbaka och därifrån har du enkel tillgång till några av världens bästa skidorter.

Erbjudanden på paketresor till easyJet

Det finns också fler goda nyheter för budgetkunniga resenärer, tack vare easyJets semesterförsäljning, där fyndjägare kan komma upp till 15% rabatt på paketresor för semester 2018 - och detta inkluderar även vinterschemat.

Välj mellan strandsemester eller storstadsresor - och det finns några mycket frestande fynd på gor grabbar.

Du kan till exempel spendera tre nätter på ett 4-stjärnigt hotell i Wien från £ 167 sid , eller ta upp tre nätter i Barcelona från £ 147 sid .

Kan du inte bestämma vart du vill åka först? Kolla in vår stadsresa -sida för en dos reseinspiration - eller kolla in de bästa europeiska städerna för en weekendresa.

Se Även: